Materiály do výuky

Hledání dle struktury RVP
 
Smazat filtr
Materiály (200)
Zobrazení:
Zobrazeno 12 z 200 položek
odborné vzdělávání
23. 9. 2023 0x 63x
Servis bílého vína
Pomůcka je určena pro výuku oboru číšník, v rámci předmětu odborný výcvik a stolničení, v rámci tematického celku…
odborné vzdělávání
8. 9. 2023 0x 236x
Servis červeného ležícího vína
Pomůcka je určena pro výuku oboru číšník, v rámci předmětu odborný výcvik a stolničení, v rámci tematického celku…
odborné vzdělávání
21. 8. 2023 0x 153x
Servis červeného stojícího vína
Pomůcka je určena pro výuku oboru číšník, v rámci předmětu odborný výcvik a stolničení, v rámci tematického celku…
odborné vzdělávání
29. 5. 2023 0x 209x
Linecké cukroví
Pomůcka je určena pro výuku oboru kuchař, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie, v rámci tematického celku…
odborné vzdělávání
19. 4. 2023 0x 422x
Krájení cibule
Pomůcka je určena pro výuku oboru kuchař, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie, v rámci tematického celku…
odborné vzdělávání
25. 3. 2023 0x 290x
Honzovy buchty s tvarohovou náplní
Pomůcka je určena pro výuku oboru kuchař, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie, v rámci tematického celku…
odborné vzdělávání
25. 3. 2023 0x 214x
Špagety s omáčkou z pečených dýní
Pomůcka je určena pro výuku oboru kuchař, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie, v rámci tematického celku…
odborné vzdělávání
25. 3. 2023 0x 218x
Karlovarský knedlík
Pomůcka je určena pro výuku oboru kuchař, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie, v rámci tematického celku…
odborné vzdělávání
25. 3. 2023 0x 184x
Wafle, gofry
Pomůcka je určena pro výuku oboru kuchař, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie, v rámci tematického celku…
odborné vzdělávání
25. 3. 2023 0x 255x
Vareniki/vareniky
Pomůcka je určena pro výuku oboru kuchař, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie, v rámci tematického celku…
odborné vzdělávání
27. 2. 2023 0x 415x
Bourání vepřové půlky
Pomůcka je určena pro žáky oboru kuchař a řezník. Je využívána v předmětu technologie, potraviny a výživa, odborný…
odborné vzdělávání
27. 2. 2023 0x 270x
Zpracování vepřové hlavy
Pomůcka je určena pro žáky oboru řezník. Je využívána v předmětu odborný výcvik a technologie. Tematický celek vepřové…
Zobrazeno 12 z 200 položek