Katalog EMA
Pro výuku
Odborné články
Materiály do výuky
Webináře
Katalog EMA
Spomocník
Gramotnosti pro život
Komunita
Blogy
Digifolio
Evaluace
Profil Škola21
Profil Učitel21
Evaluační nástroje
Archiv
Wiki
Diskuze
E-learning
AudioVideo
Burza
Obrázky
Galerie
Pospolu
Pohyb a výživa
Hodina pohybu navíc
Evropské jazykové portfolio
Materiály do výuky
Odborné články
Webináře
Další
Katalog EMA
Spomocník
Digifolio
Blogy
Profil Škola21
Profil Učitel21
Evaluační nástroje
Gramotnosti pro život
Přihlásit
Staňte se součástí
Přihlásit se do portálu
Zapomněli jste heslo?
Nebo přes
Nemáte svůj účet?
Nebojte se
registrovat
Materiály do výuky
Odborné články
Webináře
Další
Spomocník
Blogy
Digifolio
Pro výuku
Odborné články
Materiály do výuky
Webináře
Katalog EMA
Spomocník
Gramotnosti pro život
Komunita
Blogy
Digifolio
Evaluace
Profil Škola21
Profil Učitel21
Evaluační nástroje
Archiv
Wiki
Diskuze
E-learning
AudioVideo
Burza
Obrázky
Galerie
Pospolu
Pohyb a výživa
Hodina pohybu navíc
Evropské jazykové portfolio
Domů
>
Materiály do výuky
>
odborné vzdělávání
>
Služby
Materiály do výuky
Vyhledat
Hledání dle struktury RVP
Stupeň vzdělávání
Všechny
Předškolní vzdělávání
Základní vzdělávání
Základní vzdělávání — lehké mentální postižení
Základní vzdělávání — středně těžké mentální postižení
Základní vzdělávání — těžké mentální postižení
Gymnázium
Jazykové vzdělávání
Základní umělecké vzdělávání
Odborné vzdělávání
Odvětví/Průřezová téma/Gramotnost
Všechny
Technická odvětví
Ekonomika a právo
Služby
Zpracování surovin a materiálů
Ekologie a zemědělství
Umění a uměleckořemeslná výroba
Všeobecné vzdělávání
Občan v demokratické společnosti
Člověk a životní prostředí
Člověk a svět práce
Informační a komunikační technologie
Výchova k podnikavosti
Finanční gramotnost
Občan v demokratické společnosti
Pododvětví/Obory
Všechny
Gastronomie, hotelnictví, turismus
Osobní služby
Logistické služby
Zdravotnictví
Další služby
Další
Speciální vzdělávací potřeby
- žádné -
- žádné -
tělesné postižení
zrakové postižení
sluchové postižení - v komunikaci preferují český jazyk
vady řeči
mentální postižení - lehké
mentální postižení - střední
mentální postižení - těžké
souběžné postižení více vadami - MP a další postižení
souběžné postižení více vadami - kombinace postižení tělesných, smyslových a vad řeči
souběžné postižení více vadami - autisté/děti s autistickými rysy + další postižení
autismus
dyslexie
dysortografie
dysgrafie
dyskalkulie
poruchy pozornosti a vnímání
z odlišného sociokulturního prostředí
z cizojazyčného prostředí
sluchové postižení - v komunikaci preferují český znakový jazyk
Vyhledat
Smazat filtr
Materiály
(344)
Řadit dle:
Data publikace
Data publikace
Názvu materiálu
Hodnocení
Zobrazení
Seřadit:
Sestupně
Zobrazení:
Zobrazeno
12
z
344
položek
Zpět
1
2
3
4
5
6
...
29
Další
odborné vzdělávání
9. 10. 2023
0x
890x
Servis šumivého vína
Pomůcka je určena pro výuku oboru číšník, v rámci předmětu odborný výcvik a stolničení, v rámci tematického celku…
odborné vzdělávání
23. 9. 2023
0x
792x
Servis bílého vína
Pomůcka je určena pro výuku oboru číšník, v rámci předmětu odborný výcvik a stolničení, v rámci tematického celku…
odborné vzdělávání
8. 9. 2023
0x
558x
Servis červeného ležícího vína
Pomůcka je určena pro výuku oboru číšník, v rámci předmětu odborný výcvik a stolničení, v rámci tematického celku…
odborné vzdělávání
21. 8. 2023
0x
392x
Servis červeného stojícího vína
Pomůcka je určena pro výuku oboru číšník, v rámci předmětu odborný výcvik a stolničení, v rámci tematického celku…
odborné vzdělávání
11. 8. 2023
0x
609x
Micro Ring – nové technologie v oboru zahušťování vlasů
Pomůcka je určena pro obory kadeřník, předmět odborný výcvik, tematický celek nové technologie v oboru zahušťování…
odborné vzdělávání
1. 8. 2023
0x
669x
Hovězí maso – přední maso
Prezentace je určena pro žáky druhého a třetího ročníku učebního oboru kuchař a studijního oboru gastronomie. Studijní…
odborné vzdělávání
16. 7. 2023
0x
717x
Hovězí maso – steaky
Prezentace je určena pro žáky druhého a třetího ročníku učebního oboru kuchař a studijního oboru gastronomie. Studijní…
odborné vzdělávání
16. 7. 2023
0x
551x
Prodlužování a zahušťování vlasů
Pomůcka je určena pro obory kadeřník, předmět odborný výcvik, tematický celek nové metody v oboru, téma prodlužování a…
odborné vzdělávání
26. 6. 2023
0x
521x
Hovězí maso – zadní maso
Prezentace je určena pro žáky druhého a třetího ročníku učebního oboru kuchař a studijního oboru gastronomie. Studijní…
odborné vzdělávání
26. 6. 2023
0x
655x
Mytí vlasů
Pomůcka je určena pro obory kadeřník, předmět odborný výcvik, tematický celek péče o vlasy, téma mytí vlasů. Jejím…
odborné vzdělávání
29. 5. 2023
0x
448x
Linecké cukroví
Pomůcka je určena pro výuku oboru kuchař, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie, v rámci tematického celku…
odborné vzdělávání
8. 5. 2023
0x
1276x
Pánský soutěžní střih
Pomůcka je určena pro učební obor kadeřník. Jedná se o videonávod, ve kterém se žáci naučí podrobný postup pro…
Zobrazeno
12
z
344
položek
Zpět
1
2
3
4
5
6
...
29
Další
Přejít na hlavní stránku
Vložit materiál
Jak vložit materiál
Web NPI ČR
Web edu.cz
Konzultační centrum NPI
ICT revize RVP ZV
Revize RVP
Dokumenty RVP
Národní pedagogický institut České republiky