Domů > Materiály do výuky > odborné vzdělávání > Potraviny rostlinného původu – Kakao, čokoláda
Materiál do výuky

Potraviny rostlinného původu – Kakao, čokoláda

14. 8. 2013 odborné vzdělávání
Autor
Bc. Lada Marholdová
Věková skupina
16—19 let
Speciální vzdělávací potřeby
- žádné -

Anotace

Prezentace je určena pro žáky učebního oboru kuchař-číšník. Je využívána v předmětu Potraviny a výživa. Pomáhá žákům se seznámit se surovinou, jejím použitím a významem ve výživě.
Soubory materiálu
Typ
 
Název
 
Prezentace
693 kB
Prezentace
kakao,_cokolada.ppt
Prezentace
473.99 kB
Prezentace
kakao,_cokolada.odp

Licence

Všechny materiály jsou publikovány pod licencí Creative Commons BY-NC-SA.

Obsahuje
1x
Prezentace
1x
Prezentace

Hodnocení od uživatelů

Materiál nebyl prozatím komentován.

Vaše hodnocení

Ohodnoťte hvězdičkami:

Váš komentář

Pro vložení komentáře je nutné se nejprve přihlásit.

Druh učebního materiálu:

Prezentace

Druh interaktivity:

Kombinované

Cílová skupina:

Žák

Týká se jazyka:

Čeština