Materiály do výuky

Hledání dle struktury RVP
 
Smazat filtr
Materiály (19)
Zobrazení:
Zobrazeno 12 z 19 položek
základní vzdělávání
3. 10. 2017 0x 1295x
Broušení, povrchová úprava
Prezentace seznamuje žáka se způsobem závěrečné povrchové úpravy dřeva. Výklad je doplněn praktickou ukázkou (výroba…
základní vzdělávání
21. 9. 2017 0x 1751x
Měření, orýsování
Prezentace seznamuje žáka s principem měření a orýsování. Výklad je doplněn praktickou ukázkou (výroba špalíku na…
odborné vzdělávání
18. 6. 2014 0x 1295x
Návrh výroby trenažéru na měření izolačního odporu asynchronního motoru
Pracovní list obsahuje návrh výroby trenažéru na měření izolačního odporu asynchronního motoru. Dle návrhu mohou žáci…
odborné vzdělávání
24. 10. 2013 0x 1524x
Mléko – Nápoje
Prezentace je určena pro žáky učebního oboru kuchař-číšník. Je využívána v předmětu Potraviny a výživa. Pomáhá žákům se…
odborné vzdělávání
30. 9. 2013 0x 1114x
Mléko – Plísňové sýry
Prezentace je určena pro žáky učebního oboru kuchař-číšník. Je využívána v předmětu Potraviny a výživa. Pomáhá žákům…
odborné vzdělávání
30. 9. 2013 0x 1077x
Mléko – Tvrdé sýry
Prezentace je určena pro žáky učebního oboru kuchař-číšník. Je využívána v předmětu Potraviny a výživa. Pomáhá žákům se…
odborné vzdělávání
30. 9. 2013 0x 1812x
Mléko – Sýry
Prezentace je určena pro žáky učebního oboru kuchař-číšník. Je využívána v předmětu Potraviny a výživa. Pomáhá žákům se…
odborné vzdělávání
12. 9. 2013 0x 1328x
Mléko – Máslo
Prezentace je určena pro žáky učebního oboru kuchař-číšník. Je využívána v předmětu Potraviny a výživa. Pomáhá žákům…
odborné vzdělávání
12. 9. 2013 0x 1395x
Mléko – Tvaroh
Prezentace je určena pro žáky učebního oboru kuchař-číšník. Je využívána v předmětu Potraviny a výživa. Pomáhá žákům se…
odborné vzdělávání
12. 9. 2013 0x 1078x
Mléko – Zahuštěné
Prezentace je určena pro žáky učebního oboru kuchař-číšník. Je využívána v předmětu Potraviny a výživa. Pomáhá žákům se…
odborné vzdělávání
26. 8. 2013 0x 1400x
Potraviny rostlinného původu – Výroba cukru
Prezentace je určena pro žáky učebního oboru kuchař-číšník. Je využívána v předmětu Potraviny a výživa. Pomáhá žákům se…
odborné vzdělávání
14. 8. 2013 0x 1727x
Potraviny rostlinného původu – Kakao, čokoláda
Prezentace je určena pro žáky učebního oboru kuchař-číšník. Je využívána v předmětu Potraviny a výživa. Pomáhá žákům se…
Zobrazeno 12 z 19 položek