Materiály do výuky

Hledání dle struktury RVP
Verze RVP:
Očekávaný výstup
 

Zvolené filtry

Materiály s klíčovým slovem
použití
Materiály (20)
Zobrazení:
Zobrazeno 12 z 20 položek
základní vzdělávání - lehké mentální postižení
23. 4. 2018 0x 5362x

Magnety

Prezentace seznamující s výskytem, vlastnostmi a použitím magnetů. Vysvětluje pojmy magnetických pólů a magnetické síly…
jazykové vzdělávání
15. 6. 2017 0x 2648x

Souslednost časová v angličtině

Uživatel si ujasní, kdy a jak se v angličtině používá souslednost časová.
jazykové vzdělávání
13. 4. 2017 0x 2646x

Předpřítomný čas – stručně a jasně...

Materiál uživatele přehledně seznámí s tvořením a použitím předpřítomného času.
základní vzdělávání - lehké mentální postižení
22. 2. 2016 0x 3056x

Vzácné dary Země

Prezentace o uhlí, ropě, zemním plynu - jejich vzniku a použití.
základní vzdělávání
17. 2. 2016 0x 3439x

Předpřítomný čas prostý

Prezentace se zabývá tvorbou předpřítomného času prostého a jeho nejběžnějším použitím. V prezentaci je vysvětlena…
odborné vzdělávání
23. 9. 2013 2x 3073x

Potraviny a výživa – Želírovací prostředky, syntetické sladidla

Prezentace je určena pro žáky učebního oboru kuchař-číšník. Je využívána v předmětu Potraviny a výživa. Pomáhá žákům se…
odborné vzdělávání
26. 8. 2013 0x 1895x

Potraviny rostlinného původu – Výroba cukru

Prezentace je určena pro žáky učebního oboru kuchař-číšník. Je využívána v předmětu Potraviny a výživa. Pomáhá žákům se…
odborné vzdělávání
14. 8. 2013 0x 2451x

Potraviny rostlinného původu – Kakao, čokoláda

Prezentace je určena pro žáky učebního oboru kuchař-číšník. Je využívána v předmětu Potraviny a výživa. Pomáhá žákům se…
odborné vzdělávání
12. 8. 2013 0x 1725x

Potraviny rostlinného původu – Ocet, hořčice

Prezentace je určena pro žáky učebního oboru kuchař-číšník. Je využívána v předmětu Potraviny a výživa. Pomáhá žákům se…
odborné vzdělávání
24. 7. 2013 0x 1901x

Instalatér I – Otopné soustavy

Materiál je určen pro žáky učebního oboru Instalatér k opakování učiva o otopných soustavách. Skládá se z prezentace a…
odborné vzdělávání
9. 7. 2013 0x 2940x

Potraviny rostlinného původu – Brambory

Prezentace je určena pro žáky učebního oboru kuchař-číšník. Je využívána v předmětu Potraviny a výživa. Pomáhá žákům se…
odborné vzdělávání
4. 7. 2013 0x 2791x

Potraviny rostlinného původu – Houby

Prezentace je určena pro žáky učebního oboru kuchař-číšník. Je využívána v předmětu Potraviny a výživa. Pomáhá žákům…
Zobrazeno 12 z 20 položek