Materiály do výuky

Hledání dle struktury RVP
Verze RVP:
Očekávaný výstup
 

Zvolené filtry

Materiály s klíčovým slovem
vaření
Materiály (29)
Zobrazení:
Zobrazeno 12 z 29 položek
odborné vzdělávání
19. 4. 2023 0x 817x

Krájení cibule

Pomůcka je určena pro výuku oboru kuchař, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie, v rámci tematického celku…
odborné vzdělávání
25. 3. 2023 0x 734x

Honzovy buchty s tvarohovou náplní

Pomůcka je určena pro výuku oboru kuchař, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie, v rámci tematického celku…
odborné vzdělávání
25. 3. 2023 0x 612x

Špagety s omáčkou z pečených dýní

Pomůcka je určena pro výuku oboru kuchař, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie, v rámci tematického celku…
odborné vzdělávání
25. 3. 2023 0x 770x

Karlovarský knedlík

Pomůcka je určena pro výuku oboru kuchař, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie, v rámci tematického celku…
odborné vzdělávání
25. 3. 2023 0x 871x

Vareniki/vareniky

Pomůcka je určena pro výuku oboru kuchař, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie, v rámci tematického celku…
odborné vzdělávání
18. 7. 2022 0x 813x

Steak z hovězí svíčkové filet mignon se smetanovou omáčkou s krémovými žampiony

Pomůcka je určena pro výuku oboru kuchař, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie, v rámci tematického celku…
odborné vzdělávání
18. 7. 2022 0x 768x

Zelná polévka s klobásou, zelňačka

Pomůcka je určena pro výuku oboru kuchař, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie, v rámci tematického celku…
odborné vzdělávání
14. 7. 2022 0x 750x

Tyrolské knedlíčky

Pomůcka je určena pro výuku oboru kuchař, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie, v rámci tematického celku…
odborné vzdělávání
2. 7. 2022 0x 698x

Kuboto s lesními hřiby

Pomůcka je určena pro výuku oboru kuchař, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie, v rámci tematického celku…
odborné vzdělávání
22. 5. 2022 0x 835x

Hovězí vývar z kostí

Pomůcka je určena pro výuku oboru kuchař, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie, v rámci tematického celku…
odborné vzdělávání
10. 5. 2022 0x 815x

Bramborová polévka

Pomůcka je určena pro výuku oboru kuchař, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie, v rámci tematického celku…
odborné vzdělávání
3. 5. 2022 0x 876x

Játrové knedlíčky

Pomůcka je určena pro výuku oboru kuchař, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie, v rámci tematického celku…
Zobrazeno 12 z 29 položek