Materiály do výuky odborné vzdělávání Steak z hovězí svíčkové filet mignon se smetanovou omáčkou s krémovými žampiony
Materiál do výuky

Steak z hovězí svíčkové filet mignon se smetanovou omáčkou s krémovými žampiony

18. 7. 2022 odborné vzdělávání
Autor
PaedDr. Jan Marek
Spoluautor
Lubomír Javůrek
Věková skupina
16—19 let
Speciální vzdělávací potřeby
- žádné -

Anotace

Pomůcka je určena pro výuku oboru kuchař, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie, v rámci tematického celku hovězí maso, výrobky na téma minutky / steaková úprava masa. Video zachycuje recepturu, suroviny a postup přípravy možné variace hovězího steaku se smetanovou omáčkou s žampiony.
Pomůcka se používá při výkladu, jako výuková podpora zejména při distanční výuce.
Jejím autorem je Lubomír Javůrek.
Soubory materiálu
Typ
 
Název
 
Steak z hovězí svíčkové filet mignon se smetanovou omáčkou s krémovými žampiony
62.39 MB
Ostatní
Steak-z-hovězí-svíčkové--filet-mignon-se-smetanovou-omáčkou-.mp4
Obsahuje
1x
Ostatní

Hodnocení uživatelů

Materiál nebyl prozatím komentován.

Váš komentář

Pro vložení komentáře je nutné se nejprve přihlásit.

Druh interaktivity:

výklad

Cílová skupina:

žák

Věková skupina:

16—19

Týká se jazyka:

čeština