Materiály do výuky

Hledání dle struktury RVP
 
Smazat filtr
Materiály (8)
Zobrazení:
Zobrazeno 8 z 8 položek
odborné vzdělávání
18. 7. 2022 0x 243x
Steak z hovězí svíčkové filet mignon se smetanovou omáčkou s krémovými žampiony
Pomůcka je určena pro výuku oboru kuchař, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie, v rámci tematického celku…
odborné vzdělávání
30. 3. 2022 0x 154x
Svratecký guláš
Pomůcka je určena pro výuku oboru kuchař, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie, v rámci tematického celku…
odborné vzdělávání
22. 2. 2022 0x 182x
Španělský ptáček
Pomůcka je určena pro výuku oboru kuchař, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie, v rámci tematického celku…
odborné vzdělávání
21. 9. 2021 0x 443x
Hovězí svíčková na smetaně (videorecept)
Pomůcka je určena pro obory kuchař a gastronomie se zaměřením na obor kuchař, předmět technologie a praktická výuka,…
odborné vzdělávání
5. 8. 2021 0x 891x
Znojemská hovězí pečeně (videorecept)
Pomůcka je určena pro obory kuchař a gastronomie se zaměřením na obor kuchař, předmět technologie a praktická výuka,…
odborné vzdělávání
12. 5. 2021 0x 501x
Příprava pokrmů na objednávku z jatečného masa – hovězí maso
Prezentace je určena pro: žák třetího ročníku učební oboru kuchař a studijní obor gastronomie a hotelnictví. Studijní…
odborné vzdělávání
22. 1. 2014 0x 1624x
Příprava pokrmů z hovězího masa
Prezentace s výkladem základních pojmů – příprava pokrmů z hovězího masa. Vybrané technologické postupy pokrmů z…
Zobrazeno 8 z 8 položek