NPI
Vedeme školu
Metodický portál RVP.CZ
Zapojme všechny
Digitalizace vzdělávání
Revize RVP
EduRevue
MojeEdu
Materiály do výuky
Odborné články
Webináře
Další
Katalog EMA
Spomocník
Digifolio
Blogy
Profil Škola21
Profil Učitel21
Evaluační nástroje
Gramotnosti pro život
Přihlásit
Staňte se součástí
Přihlásit se do portálu
Zapomněli jste heslo?
Nebo přes
Nemáte svůj účet?
Nebojte se
registrovat
Materiály do výuky
Odborné články
Webináře
Další
Spomocník
Blogy
Digifolio
Pro výuku
Odborné články
Materiály do výuky
Webináře
Katalog EMA
Spomocník
Gramotnosti pro život
Komunita
Blogy
Digifolio
Evaluace
Profil Škola21
Profil Učitel21
Evaluační nástroje
Archiv
Wiki
Diskuze
E-learning
AudioVideo
Burza
Obrázky
Galerie
Pospolu
Pohyb a výživa
Hodina pohybu navíc
Evropské jazykové portfolio
Materiály do výuky
Materiály do výuky
Vyhledat
Hledání dle struktury RVP
Verze RVP:
RVP (do 2024)
RVP revidované (od 2025)
Očekávaný výstup
Stupeň vzdělávání
Všechny
předškolní vzdělávání
základní vzdělávání
základní vzdělávání - lehké mentální postižení
základní vzdělávání - středně těžké mentální postižení
základní vzdělávání - těžké mentální postižení
gymnázium
jazykové vzdělávání
základní umělecké vzdělávání
odborné vzdělávání
Další
Speciální vzdělávací potřeby
- žádné -
- žádné -
tělesné postižení
zrakové postižení
sluchové postižení - v komunikaci preferují český jazyk
sluchové postižení - v komunikaci preferují český znakový jazyk
vady řeči
mentální postižení—lehké
mentální postižení—střední
mentální postižení—těžké
MP a další postižení
kombinace postižení tělesných, smyslových a vad řeči
autisté/děti s autistickými rysy + další postižení
autismus
dyslexie
dysortografie
dysgrafie
dyskalkulie
poruchy pozornosti a vnímání
z odlišného sociokulturního prostředí
z cizojazyčného prostředí
Filtrovat
Smazat filtr
Všechny filtry
Zvolené filtry
Materiály s klíčovým slovem
recept
Materiály
(24)
Řadit dle:
Data publikace
Data publikace
Názvu materiálu
Hodnocení
Zobrazení
Seřadit:
Sestupně
Zobrazení:
Zobrazeno
12
z
24
položek
Zpět
1
2
Další
odborné vzdělávání
13. 3. 2023
0x
1155x
Bramborový guláš
Pomůcka je určena pro výuku oboru kuchař, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie. Video zachycuje recepturu,…
odborné vzdělávání
17. 2. 2023
0x
1055x
Čokoládový fondant
Pomůcka je určena pro výuku oboru kuchař, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie, v rámci tematického celku…
jazykové vzdělávání
23. 1. 2023
0x
1086x
Chicken tikka masala
Čtvrtá část minisérie o vaření na britských ostrovech se mimo jiné zaměřuje na koření používané k přípravě pokrmu tikka…
odborné vzdělávání
7. 12. 2022
0x
878x
Kuřecí steak supreme
Pomůcka je určena pro výuku oboru kuchař, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie, v rámci tematického celku…
jazykové vzdělávání
12. 10. 2022
0x
1124x
Borscht
Materiál je součástí ukrajinské minisérie. Uživatel se seznámí s receptem na tuto skvělou polévku a s trochou kontextu.…
jazykové vzdělávání
12. 9. 2022
0x
1112x
Scotch eggs
V páté části věnované angličtině související s britskou kuchyní si uvaříme skotská vejce. Opět si procvičíme slovní…
jazykové vzdělávání
17. 8. 2022
0x
974x
Shepherd’s pie
Materiál vychází z videoreceptu dostupného na serveru YouTube. Zabývá se jednak slovní zásobou z oblasti vaření, jakož…
odborné vzdělávání
8. 8. 2022
0x
1019x
Vlašský salát / šunkový chlebíček
Pomůcka je určena pro výuku oboru kuchař, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie, v rámci tematického celku…
odborné vzdělávání
26. 7. 2022
0x
699x
Fazolové lusky nakyselo
Pomůcka je určena pro výuku oboru kuchař, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie, v rámci tematického celku…
odborné vzdělávání
14. 7. 2022
0x
748x
Tyrolské knedlíčky
Pomůcka je určena pro výuku oboru kuchař, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie, v rámci tematického celku…
jazykové vzdělávání
16. 6. 2022
0x
2694x
Chicken Kiev
Materiál má studenty seznámit s receptem na ukrajinský pokrm a zároveň procvičit a obohatit jejich angličtinu.
jazykové vzdělávání
21. 2. 2022
0x
1077x
Scotch broth
Třetí část minisérie o britské kuchyni. Tentokrát jde o skotský vývar se zaměřením nejen na rozkazovací způsob.
Zobrazeno
12
z
24
položek
Zpět
1
2
Další
Přejít na hlavní stránku
Vložit materiál
Jak vložit materiál
Ochrana osobních údajů
Národní pedagogický institut České republiky © 2025