Metodický portál RVP.CZ prochází změnami. Více informací zde.
logo RVP.CZ
Přihlásit se


Statistika

Materiál byl publikován 25. 05. 2021 a od té doby byl 408× zobrazen.

Další materiály
Hodnocení materiálu

Hodnocení materiálu

Hodnocení týmu rvp.cz
Naše hodnocení – 3/5
Hodnocení uživatelů
 
Průměrné hodnocení: 3,
počet hodnocení: 1.
Hodnotit materiály mohou pouze registrovaní uživatelé.
Statistika hodnocení
hodnocení: 5 zatím nikdo hodnocení: 4 zatím nikdo hodnocení: 3 1 uživatel hodnocení: 2 zatím nikdo hodnocení: 1 zatím nikdo
 
Doporučit materiál

Jak citovat

MAREK, Jan. Studená kuchyně – úvod. Metodický portál : Digitální učební materiály [online]. 25. 05. 2021, [cit. 2021-09-18]. Dostupný z WWW: <https://dum.rvp.cz/materialy/studena-kuchyne-uvod.html>. ISSN 1802-4785.

Licence

Příspěvek je publikován pod licencí Creative Commons BY-NC-SA.

Identifikátor materiálu 59116
Anotace

Prezentace je určena pro žáky třetího ročníku učebního oboru kuchař a studijního oboru gastronomie. Studijní materiál je využíván v předmětu technologie. Žáci se seznámí s rozdělením studené kuchyně, základními výrobky studené kuchyně, rozdělením salátů, s přípravou dipů, chlebíčků, chuťovek a kanapek. Dále s tepelnou úpravou paštik a terinek.

Autor

Jan Marek (Autor), Mgr. Martina Čermáková (Autor)

Jazyk Čeština
Očekávaný výstup

65–51-H/01 Kuchař – číšníkdalší materiály k tomuto očekávanému výstupu »

Průřezová témata Člověk a svět práce
Speciální vzdělávací potřeby - žádné -
Klíčová slova

studené kuchyně, rozdělení, základní výrobky studené kuchyně, pěna, fáše, pomazánka, salát, dip, chlebíček, chuťovka, kanapkaMOV

Druh učebního materiálu Prezentace
Druh interaktivity Výklad
Cílová skupina Žák
Stupeň a typ vzdělávání odborné vzdělávání
Typická věková skupina 16 - 19 let
Celková velikost 19,18 MB
V případě pochybností o aktuálnosti či funkčnosti příspěvku využijte tlačítko „Napište nám“.
Napište nám
 

Soubory materiálu

V tomto seznamu se zobrazují soubory tvořící samotný učební materiál.
Do Úložiště jsou přijímány pouze materiály v běžně používaných formátech, ke kterým existují volně stažitelné prohlížeče.
 
 Název souboruPopisTyp souboruVelikost
stáhnoutNáhledstudena_kuchy­ne1.pdfPrezentaceDokument ve formátu PDF Dokument ve formátu PDF3,62 MB
stáhnoutNáhledstudena_kuchy­ne1.pptxPrezentacePrezentace Microsoft PowerPoint Prezentace Microsoft PowerPoint8,26 MB
stáhnoutNáhledstudena_kuchy­ne2.pdfPrezentaceDokument ve formátu PDF Dokument ve formátu PDF2,81 MB
stáhnoutNáhledstudena_kuchy­ne2.pptxPrezentacePrezentace Microsoft PowerPoint Prezentace Microsoft PowerPoint4,48 MB

Přidat komentář

Vkládat komentáře může pouze registrovaný uživatel.