Materiály do výuky

Hledání dle struktury RVP
 
Smazat filtr
Materiály (7)
Zobrazení:
Zobrazeno 7 z 7 položek
odborné vzdělávání
31. 5. 2021 0x 1325x
Ovocné destiláty
Prezentace a pracovní sešit jsou určeny pro žáky druhého ročníku učebního oboru kuchař-číšník, studijního oboru…
odborné vzdělávání
27. 5. 2021 0x 1116x
Obilné destiláty
Prezentace a pracovní sešit jsou určeny pro žáky druhého ročníku učebního oboru kuchař-číšník, studijního oboru…
odborné vzdělávání
25. 5. 2021 0x 2480x
Studená kuchyně – úvod
Prezentace je určena pro žáky třetího ročníku učebního oboru kuchař a studijního oboru gastronomie. Studijní materiál…
odborné vzdělávání
20. 5. 2021 0x 1542x
Příprava pokrmů na objednávku z jatečného masa – hovězí maso – steaky
Prezentace je určena pro žáky třetího ročníku učebního oboru kuchař a studijního oboru gastronomie. Studijní materiál…
odborné vzdělávání
18. 5. 2021 0x 1474x
Příprava pokrmů na objednávku z jatečného masa – vepřové maso
Prezentace je určena pro žáky třetího ročníku učebního oboru kuchař a studijního oboru gastronomie, hotelnictví.…
odborné vzdělávání
12. 5. 2021 0x 2119x
Příprava pokrmů na objednávku z jatečného masa – hovězí maso
Prezentace je určena pro: žák třetího ročníku učební oboru kuchař a studijní obor gastronomie a hotelnictví. Studijní…
odborné vzdělávání
29. 4. 2021 0x 1634x
Vinné destiláty
Prezentace je určena pro žáky druhého ročníku učebního oboru kuchař-číšník, studijního oboru gastronomie, hotelnictví.…
Zobrazeno 7 z 7 položek