Materiály do výuky

Hledání dle struktury RVP
Verze RVP:
Očekávaný výstup
 

Zvolené filtry

Materiály s klíčovým slovem
MOV
Materiály (7)
Zobrazení:
Zobrazeno 7 z 7 položek
odborné vzdělávání
31. 5. 2021 0x 1550x

Ovocné destiláty

Prezentace a pracovní sešit jsou určeny pro žáky druhého ročníku učebního oboru kuchař-číšník, studijního oboru…
odborné vzdělávání
27. 5. 2021 0x 1312x

Obilné destiláty

Prezentace a pracovní sešit jsou určeny pro žáky druhého ročníku učebního oboru kuchař-číšník, studijního oboru…
odborné vzdělávání
25. 5. 2021 0x 2910x

Studená kuchyně – úvod

Prezentace je určena pro žáky třetího ročníku učebního oboru kuchař a studijního oboru gastronomie. Studijní materiál…
odborné vzdělávání
20. 5. 2021 0x 1775x

Příprava pokrmů na objednávku z jatečného masa – hovězí maso – steaky

Prezentace je určena pro žáky třetího ročníku učebního oboru kuchař a studijního oboru gastronomie. Studijní materiál…
odborné vzdělávání
18. 5. 2021 0x 1736x

Příprava pokrmů na objednávku z jatečného masa – vepřové maso

Prezentace je určena pro žáky třetího ročníku učebního oboru kuchař a studijního oboru gastronomie, hotelnictví.…
odborné vzdělávání
12. 5. 2021 0x 2329x

Příprava pokrmů na objednávku z jatečného masa – hovězí maso

Prezentace je určena pro: žák třetího ročníku učební oboru kuchař a studijní obor gastronomie a hotelnictví. Studijní…
odborné vzdělávání
29. 4. 2021 0x 1729x

Vinné destiláty

Prezentace je určena pro žáky druhého ročníku učebního oboru kuchař-číšník, studijního oboru gastronomie, hotelnictví.…
Zobrazeno 7 z 7 položek