Materiály do výuky

Hledání dle struktury RVP
Verze RVP:
Očekávaný výstup
 

Zvolené filtry

Materiály s klíčovým slovem
rozdělení
Materiály (11)
Zobrazení:
Zobrazeno 11 z 11 položek
odborné vzdělávání
25. 5. 2021 0x 2917x

Studená kuchyně – úvod

Prezentace je určena pro žáky třetího ročníku učebního oboru kuchař a studijního oboru gastronomie. Studijní materiál…
základní vzdělávání
6. 12. 2017 0x 5496x

Vývoj hospodářství

Pracovní list má formu miniprojektu. Zařazuji ho obvykle v primě na konci školního roku, kdy u nás jednak probíráme…
základní vzdělávání - středně těžké mentální postižení
2. 12. 2015 0x 3884x

Časové údaje

Pracovní list i prezentace slouží žákům ZŠ speciální i studentům praktické školy k zopakování posloupnosti měsíců,…
odborné vzdělávání
15. 12. 2014 0x 1379x

Adobe Photoshop XXIV. Správa fotografií v LR I.

Obeznámení se základními možnostmi správy fotografií v programu Adobe Lightroom.
základní vzdělávání
25. 6. 2014 0x 6689x

Šelmy

Žáci kliknutím spustí časomíru. V časovém limitu 30 sekund musí správně zařadit šelmy. V dalších listech musí určit…
odborné vzdělávání
15. 1. 2014 0x 5507x

Parlament ČR

Parlament ČR a jeho rozdělení, volby do Poslanecké sněmovny a Senátu, jak tyto zákonodárné orgány fungují a co je…
odborné vzdělávání
12. 8. 2013 0x 1908x

Potraviny rostlinného původu – Zelenina

Prezentace je určena pro žáky učebního oboru kuchař-číšník. Je využívána v předmětu Potraviny a výživa. Pomáhá žákům se…
odborné vzdělávání
12. 8. 2013 0x 2264x

Potraviny rostlinného původu – Ovoce

Prezentace je určena pro žáky učebního oboru kuchař-číšník. Je využívána v předmětu Potraviny a výživa. Pomáhá žákům…
odborné vzdělávání
12. 8. 2013 0x 3139x

Potraviny rostlinného původu – Koření I

Prezentace je určena pro žáky učebního oboru kuchař-číšník. Je využívána v předmětu Potraviny a výživa. Pomáhá žákům se…
odborné vzdělávání
9. 7. 2013 0x 3559x

Potraviny rostlinného původu – Luštěniny

Prezentace je určena pro žáky učebního oboru kuchař-číšník. Je využívána v předmětu Potraviny a výživa. Umožňuje žákům…
odborné vzdělávání
9. 7. 2013 0x 2936x

Potraviny rostlinného původu – Brambory

Prezentace je určena pro žáky učebního oboru kuchař-číšník. Je využívána v předmětu Potraviny a výživa. Pomáhá žákům se…
Zobrazeno 11 z 11 položek