Domů > Materiály do výuky > odborné vzdělávání > Stravovací služby I
Materiál do výuky

Stravovací služby I

21. 5. 2013 odborné vzdělávání
Autor
Mgr. Zuzana Pauserová
Věková skupina
16—19 let
Speciální vzdělávací potřeby
- žádné -

Anotace

Výklad formou prezentace pracující s pojmy materiálně-technické podmínky poskytování stravovacích služeb, kategorizace hostinských zařízení, nabídka produktu stravovacích zařízení, realizace produktu hostinských zařízení.
Soubory materiálu
Typ
 
Název
 
Prezentace
466.5 kB
Prezentace
Materialne-technicke_podminky_poskyt.ppt
Prezentace
31.44 kB
Prezentace
Materialne-technicke_podminky_poskyt.odp
Prezentace
475 kB
Prezentace
Kategorizace_hostinskych_zarizeni,_n.ppt
Prezentace
31.74 kB
Prezentace
Kategorizace_hostinskych_zarizeni,_n.odp
Prezentace
502 kB
Prezentace
Realizace_produktu_hostinskych_zarize.ppt
Prezentace
35.39 kB
Prezentace
Realizace_produktu_hostinskych_zarize.odp
Pracovní list
50.5 kB
Dokument
Test_-_Stravovaci_sluzby_I_-_tema_1-3.doc
Pracovní list
24.7 kB
Dokument
Test_-_Stravovaci_sluzby_I_-_tema_1-3.odt

Licence

Všechny materiály jsou publikovány pod licencí Creative Commons BY-NC-SA.

Obsahuje
3x
Prezentace
3x
Prezentace
1x
Dokument
1x
Dokument

Hodnocení od uživatelů

Materiál nebyl prozatím komentován.

Váš komentář

Pro vložení komentáře je nutné se nejprve přihlásit.

Druh učebního materiálu:

Prezentace

Druh interaktivity:

Kombinované

Cílová skupina:

Žák

Týká se jazyka:

Čeština