Domů > Materiály do výuky > odborné vzdělávání > Potraviny rostlinného původu – Brambory
Materiál do výuky

Potraviny rostlinného původu – Brambory

9. 7. 2013 odborné vzdělávání
Autor
Bc. Lada Marholdová
Věková skupina
16—19 let
Speciální vzdělávací potřeby
- žádné -

Anotace

Prezentace je určena pro žáky učebního oboru kuchař-číšník. Je využívána v předmětu Potraviny a výživa. Pomáhá žákům se seznámit se surovinou, jejím použitím, významem ve výživě.
Soubory materiálu
Typ
 
Název
 
Prezentace
696 kB
Prezentace
brambory.ppt
Prezentace
552.33 kB
Prezentace
brambory.odp

Licence

Všechny materiály jsou publikovány pod licencí Creative Commons BY-NC-SA.

Obsahuje
1x
Prezentace
1x
Prezentace

Hodnocení od uživatelů

Materiál nebyl prozatím komentován.

Váš komentář

Pro vložení komentáře je nutné se nejprve přihlásit.

Druh učebního materiálu:

Prezentace

Druh interaktivity:

Kombinované

Cílová skupina:

Žák

Týká se jazyka:

Čeština