Statistika

Materiál byl publikován 09. 07. 2013 a od té doby byl 1622× zobrazen.

Další materiály
Doporučit materiál

Jak citovat

MARHOLDOVÁ, Lada. Potraviny rostlinného původu – Brambory. Metodický portál : Digitální učební materiály [online]. 09. 07. 2013, [cit. 2020-05-31]. Dostupný z WWW: <https://dum.rvp.cz/materialy/potraviny-rostlinneho-puvodu-brambory.html>. ISSN 1802-4785.

Licence

Creative Commons License

Všechny Digitální učební materiály jsou publikovány pod licencí Creative Commons.

Identifikátor materiálu 23326
Anotace

Prezentace je určena pro žáky učebního oboru kuchař-číšník. Je využívána v předmětu Potraviny a výživa. Pomáhá žákům se seznámit se surovinou, jejím použitím, významem ve výživě.

Autor

Bc. Lada Marholdová (Autor)

Jazyk Čeština
Očekávaný výstup

65–51-H/01 Kuchař – číšníkdalší materiály k tomuto očekávanému výstupu »

Speciální vzdělávací potřeby - žádné -
Klíčová slova

brambor, složení, charakteristika, rozdělení, kvalita, vada, použití, potravina

Druh učebního materiálu Prezentace
Druh interaktivity Kombinované
Cílová skupina Žák
Stupeň a typ vzdělávání odborné vzdělávání
Typická věková skupina 16 - 19 let
Celková velikost 1,28 MB
V případě pochybností o aktuálnosti či funkčnosti příspěvku využijte tlačítko „nahlásit příspěvek“.
Nahlásit příspěvek
 

Soubory materiálu

V tomto seznamu se zobrazují soubory tvořící samotný učební materiál.
Do Úložiště jsou přijímány pouze materiály v běžně používaných formátech, ke kterým existují volně stažitelné prohlížeče.
 
 Název souboruPopisTyp souboruVelikost
stáhnoutNáhledbrambory.odpPrezentaceOpenDocument prezentace OpenDocument prezentace565,58 kB
stáhnoutNáhledbrambory.pptPrezentacePrezentace Microsoft Powerpoint Prezentace Microsoft Powerpoint712,70 kB

Přidat komentář

Vkládat komentáře může pouze registrovaný uživatel.