Materiál do výuky

Stravovací služby I

21. 5. 2013 odborné vzdělávání
Autor
Mgr. Zuzana Pauserová
Věková skupina
16—19 let
Speciální vzdělávací potřeby
- žádné -

Anotace

Výklad formou prezentace pracující s pojmy materiálně-technické podmínky poskytování stravovacích služeb, kategorizace hostinských zařízení, nabídka produktu stravovacích zařízení, realizace produktu hostinských zařízení.
Soubory materiálu
Typ
 
Název
 
Prezentace
466.5 kB
Prezentace
Materialne-technicke_podminky_poskyt.ppt
Prezentace
31.44 kB
Prezentace
Materialne-technicke_podminky_poskyt.odp
Prezentace
475 kB
Prezentace
Kategorizace_hostinskych_zarizeni,_n.ppt
Prezentace
31.74 kB
Prezentace
Kategorizace_hostinskych_zarizeni,_n.odp
Prezentace
502 kB
Prezentace
Realizace_produktu_hostinskych_zarize.ppt
Prezentace
35.39 kB
Prezentace
Realizace_produktu_hostinskych_zarize.odp
Pracovní list
50.5 kB
Dokument
Test_-_Stravovaci_sluzby_I_-_tema_1-3.doc
Pracovní list
24.7 kB
Dokument
Test_-_Stravovaci_sluzby_I_-_tema_1-3.odt
Obsahuje
3x
Prezentace
3x
Prezentace
1x
Dokument
1x
Dokument

Hodnocení uživatelů

Materiál nebyl prozatím komentován.

Váš komentář

Pro vložení komentáře je nutné se nejprve přihlásit.

Druh interaktivity:

kombinované

Cílová skupina:

žák

Věková skupina:

16—19

Týká se jazyka:

čeština