Materiál do výuky

Hovězí maso – steaky

16. 7. 2023 odborné vzdělávání
Autor
PaedDr. Jan Marek
Spoluautor
Mgr. Zdeňka Predajňová
Věková skupina
16—19 let
Speciální vzdělávací potřeby
- žádné -

Anotace

Prezentace je určena pro žáky druhého a třetího ročníku učebního oboru kuchař a studijního oboru gastronomie. Studijní materiál je využíván v předmětu technologie. Žáci se názorně seznámí s rozdělením hovězího masa, dokáží rozlišit a popsat jednotlivé druhy masa.
Prezentace je vhodná i pro domácí opakování a procvičování učiva.
Soubory materiálu
Typ
 
Název
 
Hovězí maso – steaky
2.86 MB
PDF
Bourani-hoveziho-masa---steaky.pdf
Hovězí maso – steaky
14.19 MB
Prezentace
Bourání-hovězího-masa---steaky.pptx
Obsahuje
1x
PDF
1x
Prezentace

Hodnocení uživatelů

Materiál nebyl prozatím komentován.

Váš komentář

Pro vložení komentáře je nutné se nejprve přihlásit.

Druh interaktivity:

výklad

Cílová skupina:

žák

Věková skupina:

16—19

Týká se jazyka:

čeština