Materiály do výuky

Hledání dle struktury RVP
 
Smazat filtr
Materiály (7)
Zobrazení:
Zobrazeno 7 z 7 položek
základní vzdělávání
21. 11. 2019 0x 2472x
Žurnalistika: Reportáž
Prezentace představuje obsah a zásady zpracování reportáže na konkrétní ukázce. Materiál propojuje výuku českého jazyka…
základní vzdělávání
26. 10. 2017 0x 1159x
Zpracování plechu II
Prezentace seznamuje žáka s jednotlivými úkony potřebnými ke zpracování plechu (ohýbání, nýtování, povrchová úprava).…
odborné vzdělávání
1. 10. 2013 0x 2424x
Předběžná příprava surovin
Prezentace s výkladem základních pojmů – předběžná příprava surovin. Příprava potravin rostlinného a živočišného původu…
odborné vzdělávání
12. 8. 2013 0x 1653x
Potraviny rostlinného původu – Čaj
Prezentace je určena pro žáky učebního oboru kuchař-číšník. Je využívána v předmětu Potraviny a výživa. Pomáhá žákům se…
odborné vzdělávání
12. 8. 2013 0x 1719x
Potraviny rostlinného původu – Káva
Prezentace je určena pro žáky učebního oboru kuchař-číšník. Je využívána v předmětu Potraviny a výživa. Pomáhá žákům se…
odborné vzdělávání
21. 5. 2013 0x 2311x
Maso – drůbež
Prezentace je určena pro žáky učebního oboru kuchař-číšník. Je využívána v předmětu potraviny a výživa. Pomáhá žákům se…
základní vzdělávání
23. 3. 2010 3x 7563x
Životopis – opakování
Prezentace seznamuje žáky se způsobem zpracování životopisu. Pracovní list pomáhá teoretické znalosti převést do praxe.
Zobrazeno 7 z 7 položek