Materiály do výuky

Hledání dle struktury RVP
 
Smazat filtr
Materiály (22)
Zobrazení:
Zobrazeno 12 z 22 položek
odborné vzdělávání
19. 6. 2022 0x 157x
Moravská klobása
Pomůcka je určena pro výuku oboru kuchař, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie, v rámci tematického celku…
odborné vzdělávání
30. 3. 2022 0x 211x
Svratecký guláš
Pomůcka je určena pro výuku oboru kuchař, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie, v rámci tematického celku…
odborné vzdělávání
7. 10. 2021 0x 480x
Hovězí cheeseburger (videorecept)
Pomůcka je určena pro obory kuchař a gastronomie se zaměřením na obor kuchař, předmět technologie a praktická výuka,…
odborné vzdělávání
23. 8. 2021 0x 874x
Porcování kuřete s ekonomickým rozborem (videorecept)
Pomůcka je určena pro obory kuchař a gastronomie se zaměřením na obor kuchař, předmět technologie a praktická výuka…
odborné vzdělávání
27. 7. 2021 0x 442x
Kuře na omáčce ze spálených paprik (videorecept)
Pomůcka je určena pro obory kuchař a gastronomie se zaměřením na obor kuchař, předmět technologie a praktická výuka,…
odborné vzdělávání
15. 7. 2021 0x 536x
Anglický roastbeef (videorecept)
Pomůcka je určena pro obory kuchař a gastronomie se zaměřením na obor kuchař, předmět technologie a praktická výuka,…
odborné vzdělávání
6. 3. 2014 0x 1813x
Příprava pokrmů z mletého masa
Prezentace s výkladem základních pojmů – příprava pokrmů z mletého masa a vybrané technologické postupy.
odborné vzdělávání
8. 7. 2013 0x 1189x
Maso – uzenářské výrobky
Prezentace je určena pro žáky učebního oboru kuchař-číšník. Je využívána v předmětu Potraviny a výživa. Pomáhá žákům se…
odborné vzdělávání
2. 7. 2013 0x 1525x
Maso – vnitřnosti
Prezentace je určena pro žáky učebního oboru kuchař-číšník. Je využívána v předmětu Potraviny a výživa. Pomáhá žákům se…
odborné vzdělávání
2. 7. 2013 0x 2580x
Maso – vepřové hody
Prezentace je určena pro žáky učebního oboru kuchař-číšník. Je využívána v předmětu Potraviny a výživa. Pomáhá žákům se…
odborné vzdělávání
1. 7. 2013 0x 2237x
Maso – ryby sladkovodní
Prezentace je určena pro žáky učebního oboru kuchař-číšník. Je využívána v předmětu Potraviny a výživa. Pomáhá žákům se…
odborné vzdělávání
18. 6. 2013 0x 2478x
Maso – zvěřina
Prezentace je určena pro žáky učebního oboru kuchař-číšník. Je využívána v předmětu potraviny a výživa. Pomáhá žákům…
Zobrazeno 12 z 22 položek