Materiály do výuky

Hledání dle struktury RVP
Verze RVP:
Očekávaný výstup
 

Zvolené filtry

Materiály s klíčovým slovem
maso
Materiály (25)
Zobrazení:
Zobrazeno 12 z 25 položek
odborné vzdělávání
1. 8. 2023 0x 1015x

Hovězí maso – přední maso

Prezentace je určena pro žáky druhého a třetího ročníku učebního oboru kuchař a studijního oboru gastronomie. Studijní…
odborné vzdělávání
16. 7. 2023 0x 971x

Hovězí maso – steaky

Prezentace je určena pro žáky druhého a třetího ročníku učebního oboru kuchař a studijního oboru gastronomie. Studijní…
odborné vzdělávání
26. 6. 2023 0x 780x

Hovězí maso – zadní maso

Prezentace je určena pro žáky druhého a třetího ročníku učebního oboru kuchař a studijního oboru gastronomie. Studijní…
odborné vzdělávání
19. 6. 2022 0x 603x

Moravská klobása

Pomůcka je určena pro výuku oboru kuchař, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie, v rámci tematického celku…
odborné vzdělávání
30. 3. 2022 0x 772x

Svratecký guláš

Pomůcka je určena pro výuku oboru kuchař, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie, v rámci tematického celku…
odborné vzdělávání
7. 10. 2021 0x 1443x

Hovězí cheeseburger (videorecept)

Pomůcka je určena pro obory kuchař a gastronomie se zaměřením na obor kuchař, předmět technologie a praktická výuka,…
odborné vzdělávání
23. 8. 2021 0x 1399x

Porcování kuřete s ekonomickým rozborem (videorecept)

Pomůcka je určena pro obory kuchař a gastronomie se zaměřením na obor kuchař, předmět technologie a praktická výuka…
odborné vzdělávání
27. 7. 2021 0x 782x

Kuře na omáčce ze spálených paprik (videorecept)

Pomůcka je určena pro obory kuchař a gastronomie se zaměřením na obor kuchař, předmět technologie a praktická výuka,…
odborné vzdělávání
15. 7. 2021 0x 1267x

Anglický roastbeef (videorecept)

Pomůcka je určena pro obory kuchař a gastronomie se zaměřením na obor kuchař, předmět technologie a praktická výuka,…
odborné vzdělávání
6. 3. 2014 0x 2804x

Příprava pokrmů z mletého masa

Prezentace s výkladem základních pojmů – příprava pokrmů z mletého masa a vybrané technologické postupy.
odborné vzdělávání
8. 7. 2013 0x 1895x

Maso – uzenářské výrobky

Prezentace je určena pro žáky učebního oboru kuchař-číšník. Je využívána v předmětu Potraviny a výživa. Pomáhá žákům se…
odborné vzdělávání
2. 7. 2013 0x 2046x

Maso – vnitřnosti

Prezentace je určena pro žáky učebního oboru kuchař-číšník. Je využívána v předmětu Potraviny a výživa. Pomáhá žákům se…
Zobrazeno 12 z 25 položek