Katalog EMA
Pro výuku
Odborné články
Materiály do výuky
Webináře
Katalog EMA
Spomocník
Gramotnosti pro život
Komunita
Blogy
Digifolio
Evaluace
Profil Škola21
Profil Učitel21
Evaluační nástroje
Archiv
Wiki
Diskuze
E-learning
AudioVideo
Burza
Obrázky
Galerie
Pospolu
Pohyb a výživa
Hodina pohybu navíc
Evropské jazykové portfolio
Materiály do výuky
Odborné články
Webináře
Další
Katalog EMA
Spomocník
Digifolio
Blogy
Profil Škola21
Profil Učitel21
Evaluační nástroje
Gramotnosti pro život
Přihlásit
Staňte se součástí
Přihlásit se do portálu
Zapomněli jste heslo?
Nebo přes
Nemáte svůj účet?
Nebojte se
registrovat
Materiály do výuky
Odborné články
Webináře
Další
Spomocník
Blogy
Digifolio
Pro výuku
Odborné články
Materiály do výuky
Webináře
Katalog EMA
Spomocník
Gramotnosti pro život
Komunita
Blogy
Digifolio
Evaluace
Profil Škola21
Profil Učitel21
Evaluační nástroje
Archiv
Wiki
Diskuze
E-learning
AudioVideo
Burza
Obrázky
Galerie
Pospolu
Pohyb a výživa
Hodina pohybu navíc
Evropské jazykové portfolio
Domů
>
Materiály do výuky
>
odborné vzdělávání
>
Zpracování surovin a materiálů
>
Potravinářství
Materiály do výuky
Vyhledat
Hledání dle struktury RVP
Stupeň vzdělávání
Všechny
Předškolní vzdělávání
Základní vzdělávání
Základní vzdělávání — lehké mentální postižení
Základní vzdělávání — středně těžké mentální postižení
Základní vzdělávání — těžké mentální postižení
Gymnázium
Jazykové vzdělávání
Základní umělecké vzdělávání
Odborné vzdělávání
Odvětví/Průřezová téma/Gramotnost
Všechny
Technická odvětví
Ekonomika a právo
Služby
Zpracování surovin a materiálů
Ekologie a zemědělství
Umění a uměleckořemeslná výroba
Všeobecné vzdělávání
Občan v demokratické společnosti
Člověk a životní prostředí
Člověk a svět práce
Informační a komunikační technologie
Výchova k podnikavosti
Finanční gramotnost
Občan v demokratické společnosti
Pododvětví/Obory
Všechny
Dřevozpracující a nábytkářská výroba
Oděvnictví, textilnictví a kožedělná výroba
Chemie silikátů
Potravinářství
Hornictví, hutnictví a slévárenství
Vzdělávací obor
Všechny
29-41-l/51 technologie potravin
29-41-m/01 technologie potravin
29-42-m/01 analýza potravin
29-51-e/01 potravinářská výroba
29-51-e/02 potravinářské práce
29-51-h/01 výrobce potravin
29-53-h/01 pekař
29-54-h/01 cukrář
29-56-h/01 řezník - uzenář
Speciální vzdělávací potřeby
- žádné -
- žádné -
tělesné postižení
zrakové postižení
sluchové postižení - v komunikaci preferují český jazyk
vady řeči
mentální postižení - lehké
mentální postižení - střední
mentální postižení - těžké
souběžné postižení více vadami - MP a další postižení
souběžné postižení více vadami - kombinace postižení tělesných, smyslových a vad řeči
souběžné postižení více vadami - autisté/děti s autistickými rysy + další postižení
autismus
dyslexie
dysortografie
dysgrafie
dyskalkulie
poruchy pozornosti a vnímání
z odlišného sociokulturního prostředí
z cizojazyčného prostředí
sluchové postižení - v komunikaci preferují český znakový jazyk
Vyhledat
Smazat filtr
Materiály
(26)
Řadit dle:
Data publikace
Data publikace
Názvu materiálu
Hodnocení
Zobrazení
Seřadit:
Sestupně
Zobrazení:
Zobrazeno
12
z
26
položek
Zpět
1
2
3
Další
odborné vzdělávání
7. 7. 2022
0x
595x
Věnečky z pálené hmoty
Pomůcka je určena pro výuku oboru cukrář, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie, v rámci tematického celku…
odborné vzdělávání
9. 6. 2022
0x
968x
Trubička listová
Pomůcka je určena pro výuku oboru cukrář, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie, v rámci tematického celku…
odborné vzdělávání
21. 6. 2021
0x
1617x
Výroba ozdob z karamelu
Pomůcka obsahuje přípravu pro učitele a pracovní list pro žáky. Pomáhá žákům podle pracovního listu samostatně…
odborné vzdělávání
9. 6. 2021
0x
1067x
Práce s čokoládou
Pomůcka zahrnuje písemnou přípravu pro učitele a jednoduchý pracovní list pro žáky. Žáci zde najdou přesný pracovní…
odborné vzdělávání
25. 6. 2012
0x
3673x
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny od S do Ž – pracovní listy
Materiál obsahuje čtyři pracovní listy týkající se ovoce a zeleniny začínajících písmeny S až Ž. Žáci budou zjišťovat…
odborné vzdělávání
25. 6. 2012
0x
2189x
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny od S do Ž
Prezentace je věnována jednotlivým druhům ovoce a zeleniny (seřazeno abecedně – zde na písmena od S do Ž), seznamuje s…
odborné vzdělávání
25. 6. 2012
0x
2585x
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny od R do Ř – pracovní listy
Materiál obsahuje pracovní listy, které se týkají ovoce a zeleniny začínající na písmena R, Ř. Žáci budou zjišťovat…
odborné vzdělávání
25. 6. 2012
0x
2011x
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny od R do Ř
Materiál obsahuje prezentaci věnovanou jednotlivým druhům ovoce a zeleniny (seřazeno abecedně – zde písmena R, Ř),…
odborné vzdělávání
13. 6. 2012
0x
2002x
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny od O do P
Materiál obsahuje prezentaci věnovanou jednotlivým druhům ovoce a zeleniny (seřazeno abecedně – zde na písmena O a P),…
odborné vzdělávání
13. 6. 2012
0x
2013x
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny od O do P – pracovní listy
Materiál obsahuje čtyři pracovní listy týkající se ovoce a zeleniny, které začínají písmeny O a P. Žáci budou zjišťovat…
odborné vzdělávání
25. 5. 2012
0x
2035x
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny od L do M
Materiál obsahuje prezentaci věnovanou jednotlivým druhům ovoce a zeleniny (seřazeno abecedně – zde na písmena od L do…
odborné vzdělávání
25. 5. 2012
0x
1763x
Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny od L do M – pracovní listy
Materiál obsahuje čtyři pracovní listy týkající se ovoce a zeleniny, které začínají písmeny od L do M. Žáci budou…
Zobrazeno
12
z
26
položek
Zpět
1
2
3
Další
Přejít na hlavní stránku
Vložit materiál
Jak vložit materiál
Web NPI ČR
Web edu.cz
Konzultační centrum NPI
ICT revize RVP ZV
Revize RVP
Dokumenty RVP
Národní pedagogický institut České republiky