Materiály do výuky

Hledání dle struktury RVP
 
Smazat filtr
Materiály (201)
Zobrazení:
Zobrazeno 12 z 201 položek
odborné vzdělávání
21. 5. 2013 0x 2605x
Maso – drůbež
Prezentace je určena pro žáky učebního oboru kuchař-číšník. Je využívána v předmětu potraviny a výživa. Pomáhá žákům se…
odborné vzdělávání
16. 5. 2013 0x 1968x
Maso – telecí
Prezentace je určena pro žáky učebního oboru kuchař- číšník. Je využívána v předmětu potraviny a výživa. Umožňuje žákům…
odborné vzdělávání
15. 5. 2013 0x 2825x
Maso – vepřové
Prezentace je určena pro žáky učebního oboru kuchař-číšník. Je využívána v předmětu potraviny a výživa. Pomáhá žákům se…
odborné vzdělávání
9. 5. 2013 0x 2942x
Maso – hovězí
Prezentace je určena pro žáky učebního oboru kuchař-číšník. Je využívána v předmětu Potraviny a výživa. Umožňuje žákům…
odborné vzdělávání
6. 9. 2011 0x 8219x
Měkkýši a korýši
Tato prezentace je určena pro žáky učebních oborů – kuchař, kuchař číšník pro pohostinství a číšník. Může být využita v…
odborné vzdělávání
13. 6. 2011 0x 10267x
Civilizační choroby a výživa
Tato prezentace seznamuje žáky s pojmem „civilizační choroby“ a objasňuje souvislost těchto chorob s výživou. Materiál…
odborné vzdělávání
25. 5. 2011 0x 3906x
Funkční potraviny, jejich definice a přehled
Prezentace objasňuje žákům gastronomických oborů pojem „funkční potravina“ a seznamuje je s hlavními druhy funkčních…
odborné vzdělávání
24. 5. 2011 0x 5949x
Dovážené ovoce
Tato prezentace s pracovními listy přibližuje žákům exotické ovoce, začleňuje se do předmětů „Potraviny a výživa“ a…
odborné vzdělávání
24. 5. 2011 0x 2542x
Přídatné látky
Prezentace je určena pro obory cukrář, kuchař, číšník. Seznamuje žáky s kategoriemi přídatných látek a jejich funkcí…
Zobrazeno 12 z 201 položek