Materiály do výuky

Hledání dle struktury RVP
 
Smazat filtr
Materiály (114)
Zobrazení:
Zobrazeno 12 z 114 položek
odborné vzdělávání
12. 6. 2022 0x 186x
Regenerace vlasu hloubková
Pomůcka je určena pro obory kadeřník, předmět odborný výcvik, téma regenerace vlasu hloubková. Materiál seznamuje s…
odborné vzdělávání
9. 6. 2022 0x 183x
Trubička listová
Pomůcka je určena pro výuku oboru cukrář, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie, v rámci tematického celku…
odborné vzdělávání
1. 6. 2022 1x 185x
Perníkový knedlík
Pomůcka je určena pro výuku oboru kuchař, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie, v rámci tematického celku…
odborné vzdělávání
31. 5. 2022 0x 226x
Pánský módní střih barber
Pomůcka je určena pro obory kadeřník, předmět odborný výcvik, tematický celek pánský střih. Prezentace seznamuje se…
odborné vzdělávání
30. 5. 2022 0x 152x
Slávky na víně
Pomůcka je určena pro výuku oboru kuchař, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie, v rámci tematického celku…
odborné vzdělávání
22. 5. 2022 0x 248x
Hovězí vývar z kostí
Pomůcka je určena pro výuku oboru kuchař, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie, v rámci tematického celku…
odborné vzdělávání
19. 5. 2022 0x 238x
Péče o krk a dekolt
Pomůcka je určena pro obory kosmetička, předmět odborný výcvik, téma péče o pleť. Jejím autorem je PhDr. Hana Sladká. …
odborné vzdělávání
18. 5. 2022 1x 245x
Paštika z pečeného masa a kachních jater s portským vínem
Pomůcka je určena pro výuku oboru kuchař, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie, v rámci tematického celku…
odborné vzdělávání
11. 5. 2022 0x 198x
Galvanická žehlička v kosmetice
Pomůcka je určena pro obory kosmetička, předmět odborný výcvik, téma péče o pleť. Jejím autorem je PhDr. Hana Sladká. …
odborné vzdělávání
10. 5. 2022 0x 198x
Bramborová polévka
Pomůcka je určena pro výuku oboru kuchař, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie, v rámci tematického celku…
odborné vzdělávání
4. 5. 2022 0x 613x
Holení vousů – technologický postup
Pomůcka je určena pro obor kadeřník, odborný výcvik. Její autorkou je Alena Vránová. Žák se názorně naučí držet břitvu…
odborné vzdělávání
3. 5. 2022 0x 160x
Játrové knedlíčky
Pomůcka je určena pro výuku oboru kuchař, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie, v rámci tematického celku…
Zobrazeno 12 z 114 položek