Materiály do výuky

Hledání dle struktury RVP
Verze RVP:
 

Zvolené filtry

Materiály s klíčovým slovem
IKAP JmK II
Materiály (137)
Zobrazení:
Zobrazeno 12 z 137 položek
odborné vzdělávání
17. 2. 2023 0x 879x

Objektivy

Pomůcka je určena pro obory fotograf, předmět praktické vyučování, téma objektivy. Jejím autorem je MgA. Veronika…
odborné vzdělávání
17. 2. 2023 0x 660x

Masáž dekoltu

Pomůcka je určena pro obory kosmetické služby, předmět odborný výcvik, kosmetika, téma kosmetická masáž dekoltu. Její…
odborné vzdělávání
17. 2. 2023 0x 1011x

Vykostění vepřové krkovice

Pomůcka slouží žákům oborů kuchař, gastronomie a řezník. Pomůcka je využívána v následujících předmětech: technologie,…
odborné vzdělávání
8. 2. 2023 0x 649x

Vykostění vepřové kýty

Studijní materiál je určen pro žáky oborů kuchař, gastronomie a řezník. Pomůcka je využívána v následujících předmětech…
odborné vzdělávání
19. 1. 2023 0x 725x

Výroba zabijačkových specialit

Studijní podklad je určen pro žáky oborů kuchař, gastronomie a řezník. Je využíván v předmětech technologie a odborný…
odborné vzdělávání
5. 1. 2023 0x 795x

Barvení řas

Pomůcka je určena pro obory kosmetické služby, předmět odborný výcvik, kosmetika, téma barvení řas. Její autorkou je…
odborné vzdělávání
21. 12. 2022 0x 1601x

Vykostění vepřové kotlety, vepřová panenka

Výukový materiál je určen pro žáky oborů kuchař, gastronomie a řezník. Pomůcka je využívána v následujících předmětech:…
odborné vzdělávání
7. 12. 2022 0x 886x

Kuřecí steak supreme

Pomůcka je určena pro výuku oboru kuchař, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie, v rámci tematického celku…
odborné vzdělávání
17. 11. 2022 0x 888x

Barvení obočí

Pomůcka je určena pro obor kosmetické služby, předmět odborný výcvik, kosmetika, téma barvení obočí. Její autorkou je…
odborné vzdělávání
10. 11. 2022 0x 1448x

Smažené bramborové krokety

Pomůcka je určena pro výuku oboru kuchař, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie, v rámci tematického celku…
odborné vzdělávání
2. 11. 2022 0x 802x

Nastavení espressa

Pomůcka je určena pro obory kuchař-číšník, gastronomie, hotelnictví, …
odborné vzdělávání
10. 10. 2022 0x 1133x

Vykostění vepřové plece

Studijní podklad je určen pro žáky oborů kuchař, gastronomie a řezník. Je využíván v předmětech technologie, potraviny…
Zobrazeno 12 z 137 položek