Materiály do výuky odborné vzdělávání Vykostění vepřové kotlety, vepřová panenka
Materiál do výuky

Vykostění vepřové kotlety, vepřová panenka

21. 12. 2022 odborné vzdělávání
Autor
PaedDr. Jan Marek
Věková skupina
16—19 let
Speciální vzdělávací potřeby
- žádné -

Anotace

Výukový materiál je určen pro žáky oborů kuchař, gastronomie a řezník. Pomůcka je využívána v následujících předmětech: technologie, potraviny a výživa, odborný výcvik. Pomůcka rozšiřuje tematický celek vepřové maso. Je určená pro prezenční, distanční výuku a jako podrobný studijní materiál.
Soubory materiálu
Typ
 
Název
 
Vykostění vepřové kotlety, vepřová panenka
99.03 MB
Ostatní
vykosteni_kotlety_final_720.mp4
Obsahuje
1x
Ostatní

Hodnocení uživatelů

Materiál nebyl prozatím komentován.

Váš komentář

Pro vložení komentáře je nutné se nejprve přihlásit.

Druh interaktivity:

výklad

Cílová skupina:

žák

Věková skupina:

16—19

Týká se jazyka:

čeština