Materiály do výuky

Hledání dle struktury RVP
Verze RVP:
Očekávaný výstup
 

Zvolené filtry

Materiály s klíčovým slovem
tuk
Materiály (9)
Zobrazení:
Zobrazeno 9 z 9 položek
odborné vzdělávání
17. 2. 2023 0x 1081x

Vykostění vepřového bůčku a žeber

Pomůcka je určena pro žáky oborů kuchař, gastronomie a řezník. Je využívána v předmětech technologie, potraviny a…
odborné vzdělávání
21. 12. 2022 0x 1597x

Vykostění vepřové kotlety, vepřová panenka

Výukový materiál je určen pro žáky oborů kuchař, gastronomie a řezník. Pomůcka je využívána v následujících předmětech:…
odborné vzdělávání
3. 10. 2013 0x 4145x

Základní znaky a rozmanitost života

Prezentace seznamuje žáky se stavbou těla organismu a s látkami tvořícími jeho podstatu, poukazuje na nejzákladnější…
gymnázium
17. 5. 2012 3x 7531x

Lipidy

Jedná se o výukovou prezentaci doprovázenou otázkami, úkoly, spoustou schémat a obrázků. Prezentace by měla sloužit…
základní vzdělávání
1. 9. 2011 0x 39832x

Pracovní sešit: Zdravá výživa pro 8. ročník

Tematický celek Zdravá výživa obsahuje pracovní listy pro žáky 8. ročníku základní školy a pracovní list s výsledky pro…
základní vzdělávání
14. 7. 2011 4x 29559x

Zdravá výživa pro 6. ročník

Tematický celek Zdravá výživa (předmět Výchova ke zdraví) obsahuje pracovní listy pro žáky 6. ročníku základní školy a…
základní vzdělávání
30. 3. 2011 0x 19552x

Zdravá výživa

Úkolem je seznámení žáků s modelem standardizované denní spotřeby potravin a způsobem fungování lidského těla
odborné vzdělávání
11. 10. 2010 0x 6600x

Třené linecké těsto

Materiál je určen pro výuku na středních gastronomických školách. Prezentace obsahuje přípravu surovin pro výrobu…
základní vzdělávání
7. 9. 2010 0x 6769x

Lipidy

V prezentaci jsou uvedeny informace o chemickém složení, zdrojích, vlastnostech a užití tuků a vosků a jejich význam…
Zobrazeno 9 z 9 položek