Materiály do výuky

Hledání dle struktury RVP
Verze RVP:
 

Zvolené filtry

Materiály s klíčovým slovem
IKAP JmK II
Materiály (137)
Zobrazení:
Zobrazeno 12 z 137 položek
odborné vzdělávání
17. 2. 2023 0x 876x

Objektivy

Pomůcka je určena pro obory fotograf, předmět praktické vyučování, téma objektivy. Jejím autorem je MgA. Veronika…
odborné vzdělávání
17. 2. 2023 0x 659x

Masáž dekoltu

Pomůcka je určena pro obory kosmetické služby, předmět odborný výcvik, kosmetika, téma kosmetická masáž dekoltu. Její…
odborné vzdělávání
17. 2. 2023 0x 1007x

Vykostění vepřové krkovice

Pomůcka slouží žákům oborů kuchař, gastronomie a řezník. Pomůcka je využívána v následujících předmětech: technologie,…
odborné vzdělávání
8. 2. 2023 0x 647x

Vykostění vepřové kýty

Studijní materiál je určen pro žáky oborů kuchař, gastronomie a řezník. Pomůcka je využívána v následujících předmětech…
odborné vzdělávání
19. 1. 2023 0x 723x

Výroba zabijačkových specialit

Studijní podklad je určen pro žáky oborů kuchař, gastronomie a řezník. Je využíván v předmětech technologie a odborný…
odborné vzdělávání
5. 1. 2023 0x 790x

Barvení řas

Pomůcka je určena pro obory kosmetické služby, předmět odborný výcvik, kosmetika, téma barvení řas. Její autorkou je…
odborné vzdělávání
21. 12. 2022 0x 1599x

Vykostění vepřové kotlety, vepřová panenka

Výukový materiál je určen pro žáky oborů kuchař, gastronomie a řezník. Pomůcka je využívána v následujících předmětech:…
odborné vzdělávání
7. 12. 2022 0x 884x

Kuřecí steak supreme

Pomůcka je určena pro výuku oboru kuchař, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie, v rámci tematického celku…
odborné vzdělávání
17. 11. 2022 0x 887x

Barvení obočí

Pomůcka je určena pro obor kosmetické služby, předmět odborný výcvik, kosmetika, téma barvení obočí. Její autorkou je…
odborné vzdělávání
10. 11. 2022 0x 1443x

Smažené bramborové krokety

Pomůcka je určena pro výuku oboru kuchař, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie, v rámci tematického celku…
odborné vzdělávání
2. 11. 2022 0x 800x

Nastavení espressa

Pomůcka je určena pro obory kuchař-číšník, gastronomie, hotelnictví, …
odborné vzdělávání
10. 10. 2022 0x 1131x

Vykostění vepřové plece

Studijní podklad je určen pro žáky oborů kuchař, gastronomie a řezník. Je využíván v předmětech technologie, potraviny…
Zobrazeno 12 z 137 položek