NPI
Vedeme školu
Metodický portál RVP.CZ
Zapojme všechny
Digitalizace vzdělávání
Revize RVP
EduRevue
MojeEdu
Materiály do výuky
Odborné články
Webináře
Další
Katalog EMA
Spomocník
Digifolio
Blogy
Profil Škola21
Profil Učitel21
Evaluační nástroje
Gramotnosti pro život
Přihlásit
Staňte se součástí
Přihlásit se do portálu
Zapomněli jste heslo?
Nebo přes
Nemáte svůj účet?
Nebojte se
registrovat
Materiály do výuky
Odborné články
Webináře
Další
Spomocník
Blogy
Digifolio
Pro výuku
Odborné články
Materiály do výuky
Webináře
Katalog EMA
Spomocník
Gramotnosti pro život
Komunita
Blogy
Digifolio
Evaluace
Profil Škola21
Profil Učitel21
Evaluační nástroje
Archiv
Wiki
Diskuze
E-learning
AudioVideo
Burza
Obrázky
Galerie
Pospolu
Pohyb a výživa
Hodina pohybu navíc
Evropské jazykové portfolio
Materiály do výuky
Materiály do výuky
Vyhledat
Hledání dle struktury RVP
Verze RVP:
Všechny
RVP (do 2024)
RVP revidované (od 2025)
Speciální vzdělávací potřeby
- žádné -
- žádné -
tělesné postižení
zrakové postižení
sluchové postižení - v komunikaci preferují český jazyk
sluchové postižení - v komunikaci preferují český znakový jazyk
vady řeči
mentální postižení—lehké
mentální postižení—střední
mentální postižení—těžké
MP a další postižení
kombinace postižení tělesných, smyslových a vad řeči
autisté/děti s autistickými rysy + další postižení
autismus
dyslexie
dysortografie
dysgrafie
dyskalkulie
poruchy pozornosti a vnímání
z odlišného sociokulturního prostředí
z cizojazyčného prostředí
Filtrovat
Smazat filtr
Všechny filtry
Zvolené filtry
Materiály s klíčovým slovem
IKAP JmK II
Materiály
(137)
Řadit dle:
Data publikace
Názvu materiálu
Hodnocení
Zobrazení
Seřadit:
Sestupně
Zobrazení:
Zobrazeno
12
z
137
položek
Zpět
1
...
5
6
7
8
9
10
...
12
Další
odborné vzdělávání
26. 4. 2022
0x
797x
Krupicová kaše
Pomůcka je určena pro výuku oboru kuchař, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie, v rámci tematického celku…
odborné vzdělávání
21. 4. 2022
0x
929x
Masáž vlasové pokožky – proudivá
Pomůcka je určena pro obor kadeřník, odborný výcvik. Její autorkou je Alena Vránová. Žák se seznámí názorně s…
odborné vzdělávání
20. 4. 2022
0x
786x
Tatarský biftek, tatarák, tartar z hovězí svíčkové
Pomůcka je určena pro výuku oboru kuchař, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie, v rámci tematického celku…
odborné vzdělávání
13. 4. 2022
0x
780x
Masáž vlasové pokožky – krouživá
Pomůcka je určena pro obor kadeřník, odborný výcvik. Její autorkou je Alena Vránová. Žák si názorně osvojí…
odborné vzdělávání
12. 4. 2022
0x
710x
Tatarák z tuňáka s japonskou majonézou
Pomůcka je určena pro výuku oboru kuchař, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie, v rámci tematického celku ryby…
odborné vzdělávání
6. 4. 2022
0x
1134x
Melírování vlasů – nejčastěji užívané techniky
Pomůcka je určena pro obor kadeřník, odborný výcvik. Žák objasní význam výrazu melír a vyjmenuje techniky melírování…
odborné vzdělávání
5. 4. 2022
0x
752x
Bún bò Nam Bộ / bun bo nam bo
Pomůcka je určena pro výuku oboru kuchař, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie, v rámci tematického celku…
odborné vzdělávání
31. 3. 2022
0x
1207x
Společenský účes
Pomůcka je určena pro obor kadeřník, odborný výcvik – tvorba účesů. Žák popíše druhy malých společenských účesů, uvede…
odborné vzdělávání
30. 3. 2022
0x
774x
Svratecký guláš
Pomůcka je určena pro výuku oboru kuchař, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie, v rámci tematického celku…
odborné vzdělávání
29. 3. 2022
0x
1955x
Preparace vlasů objemová
Pomůcka je určena pro obor kadeřník, odborný výcvik – technologie. Žák se seznámí s pojmem preparace vlasů a objemová…
odborné vzdělávání
24. 3. 2022
0x
634x
Hovězí svíčková po anglicku
Pomůcka je určena pro výuku oboru kuchař, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie, v rámci tematického celku…
odborné vzdělávání
17. 3. 2022
0x
1844x
Vodová ondulace
Pomůcka je určena pro obor kadeřník, odborný výcvik – technologie. Žák se názorně seznámí s pomůckami k vodové…
Zobrazeno
12
z
137
položek
Zpět
1
...
5
6
7
8
9
10
...
12
Další
Přejít na hlavní stránku
Vložit materiál
Jak vložit materiál
Ochrana osobních údajů
Národní pedagogický institut České republiky © 2025