Domů > Materiály do výuky > odborné vzdělávání > Vykostění vepřového bůčku a žeber
Materiál do výuky

Vykostění vepřového bůčku a žeber

17. 2. 2023 odborné vzdělávání
Autor
PaedDr. Jan Marek
Věková skupina
16—19 let
Speciální vzdělávací potřeby
- žádné -

Anotace

Pomůcka je určena pro žáky oborů kuchař, gastronomie a řezník. Je využívána v předmětech technologie, potraviny a výživa, odborný výcvik. Pomůcka rozšiřuje tematický celek vepřové maso. Je určená pro prezenční, distanční výuku a jako studijní materiál.
Soubory materiálu
Typ
 
Název
 
Vykostění vepřového bůčku a žeber
224.25 MB
Ostatní
zebra_bucek_final_720.mp4

Licence

Všechny materiály jsou publikovány pod licencí Creative Commons BY-NC-SA.

Obsahuje
1x
Ostatní

Hodnocení od uživatelů

Materiál nebyl prozatím komentován.

Váš komentář

Pro vložení komentáře je nutné se nejprve přihlásit.

Druh učebního materiálu:

Prezentace

Druh interaktivity:

Aktivita

Cílová skupina:

Žák

Týká se jazyka:

Čeština