Pozor! Jste na staveništi. Více informací zde.
logo RVP.CZ
Přihlásit se


Statistika

Materiál byl publikován 23. 01. 2014 a od té doby byl 1534× zobrazen.

Další materiály
Hodnocení materiálu

Hodnocení materiálu

Hodnocení týmu rvp.cz
Naše hodnocení – 2/5
Hodnocení uživatelů
Materiál zatím nebyl hodnocen.
Hodnotit materiály mohou pouze registrovaní uživatelé.
 
Doporučit materiál

Jak citovat

POSPÍŠILOVÁ, Eva. Příprava pokrmů z vepřového masa. Metodický portál : Digitální učební materiály [online]. 23. 01. 2014, [cit. 2021-03-08]. Dostupný z WWW: <https://dum.rvp.cz/materialy/priprava-pokrmu-z-veproveho-masa.html>. ISSN 1802-4785.

Licence

Creative Commons License

Všechny Digitální učební materiály jsou publikovány pod licencí Creative Commons.

Identifikátor materiálu 35692
Anotace

Prezentace s výkladem základních pojmů – příprava pokrmů z vepřového masa. Vybrané technologické postupy pokrmů z vepřového masa.

Autor

Eva Pospíšilová (Autor)

Jazyk Čeština
Očekávaný výstup

65–51-H/01 Kuchař – číšníkdalší materiály k tomuto očekávanému výstupu »

Speciální vzdělávací potřeby - žádné -
Klíčová slova

vepřové maso, panenka, plec, vnitřnost, krkovičkapo­krm

Druh učebního materiálu Prezentace
Druh interaktivity Výklad
Cílová skupina Žák
Stupeň a typ vzdělávání odborné vzdělávání
Typická věková skupina 16 - 19 let
Celková velikost 666,43 kB
V případě pochybností o aktuálnosti či funkčnosti příspěvku využijte tlačítko „Napište nám“.
Napište nám
 

Soubory materiálu

V tomto seznamu se zobrazují soubory tvořící samotný učební materiál.
Do Úložiště jsou přijímány pouze materiály v běžně používaných formátech, ke kterým existují volně stažitelné prohlížeče.
 
 Název souboruPopisTyp souboruVelikost
stáhnoutNáhledPriprava_pokrmu_z_ve­proveho_masa.odpPrezentaceOpenDocument prezentace OpenDocument prezentace48,44 kB
stáhnoutNáhledPříprava pokrmů z vepřového masa.pptPrezentacePrezentace Microsoft PowerPoint Prezentace Microsoft PowerPoint617,98 kB

Přidat komentář

Vkládat komentáře může pouze registrovaný uživatel.