Metodický portál / Materiály do výuky

Materiály do výuky

Hledání dle struktury RVP
 
Smazat filtr
Materiály (11)
Zobrazení:
Zobrazeno 11 z 11 položek
odborné vzdělávání
25. 2. 2014 0x 1594x
Příprava pokrmů z telecího masa
Prezentace s výkladem základních pojmů – příprava pokrmů z telecího masa. Vybrané technologické postupy pokrmů z…
odborné vzdělávání
23. 1. 2014 0x 1700x
Příprava pokrmů z vepřového masa
Prezentace s výkladem základních pojmů – příprava pokrmů z vepřového masa. Vybrané technologické postupy pokrmů z…
odborné vzdělávání
2. 7. 2013 0x 1378x
Maso – vnitřnosti
Prezentace je určena pro žáky učebního oboru kuchař-číšník. Je využívána v předmětu Potraviny a výživa. Pomáhá žákům se…
odborné vzdělávání
18. 6. 2013 0x 2222x
Maso – zvěřina
Prezentace je určena pro žáky učebního oboru kuchař-číšník. Je využívána v předmětu potraviny a výživa. Pomáhá žákům…
odborné vzdělávání
17. 6. 2013 0x 1139x
Maso – kůzlečí
Prezentace je určena pro žáky učebního oboru kuchař-číšník. Je využívána v předmětu potraviny a výživa. Pomáhá žákům se…
odborné vzdělávání
3. 6. 2013 0x 1215x
Maso – králičí
Prezentace je určena pro žáky učebního oboru kuchař-číšník. Je využívána v předmětu potraviny a výživa. Pomáhá žákům se…
odborné vzdělávání
29. 5. 2013 0x 1515x
Maso – složení, význam
Prezentace je určena pro žáky učebního oboru kuchař-číšník. Je využívána v předmětu potraviny a výživa. Pomáhá žákům se…
odborné vzdělávání
23. 5. 2013 0x 1553x
Maso – skopové
Prezentace je určena pro žáky učebního oboru kuchař-číšník. Je využívána v předmětu potraviny a výživa. Umožňuje žákům…
odborné vzdělávání
21. 5. 2013 0x 2170x
Maso – drůbež
Prezentace je určena pro žáky učebního oboru kuchař-číšník. Je využívána v předmětu potraviny a výživa. Pomáhá žákům se…
odborné vzdělávání
16. 5. 2013 0x 1711x
Maso – telecí
Prezentace je určena pro žáky učebního oboru kuchař- číšník. Je využívána v předmětu potraviny a výživa. Umožňuje žákům…
odborné vzdělávání
9. 5. 2013 0x 2544x
Maso – hovězí
Prezentace je určena pro žáky učebního oboru kuchař-číšník. Je využívána v předmětu Potraviny a výživa. Umožňuje žákům…
Zobrazeno 11 z 11 položek