Statistika

Materiál byl publikován 25. 02. 2014 a od té doby byl 1291× zobrazen.

Další materiály
Hodnocení materiálu

Hodnocení materiálu

Hodnocení týmu rvp.cz
Naše hodnocení – 2/5
Hodnocení uživatelů
 
Průměrné hodnocení: 1,
počet hodnocení: 1.
Hodnotit materiály mohou pouze registrovaní uživatelé.
Statistika hodnocení
hodnocení: 5 zatím nikdo hodnocení: 4 zatím nikdo hodnocení: 3 zatím nikdo hodnocení: 2 zatím nikdo hodnocení: 1 1 uživatel
 
Doporučit materiál

Jak citovat

POSPÍŠILOVÁ, Eva. Příprava pokrmů z telecího masa. Metodický portál : Digitální učební materiály [online]. 25. 02. 2014, [cit. 2020-11-30]. Dostupný z WWW: <https://dum.rvp.cz/materialy/priprava-pokrmu-z-teleciho-masa.html>. ISSN 1802-4785.

Licence

Creative Commons License

Všechny Digitální učební materiály jsou publikovány pod licencí Creative Commons.

Identifikátor materiálu 12824
Anotace

Prezentace s výkladem základních pojmů – příprava pokrmů z telecího masa. Vybrané technologické postupy pokrmů z telecího masa.

Autor

Eva Pospíšilová (Autor)

Jazyk Čeština
Očekávaný výstup

65–51-H/01 Kuchař – číšníkdalší materiály k tomuto očekávanému výstupu »

Speciální vzdělávací potřeby - žádné -
Klíčová slova

telecí maso, kýta, plec, vnitřnost, dieta, pokrm, příprava

Druh učebního materiálu Prezentace
Druh interaktivity Výklad
Cílová skupina Žák
Stupeň a typ vzdělávání odborné vzdělávání
Typická věková skupina 16 - 19 let
Celková velikost 672,10 kB
V případě pochybností o aktuálnosti či funkčnosti příspěvku využijte tlačítko „Napište nám“.
Napište nám
 

Soubory materiálu

V tomto seznamu se zobrazují soubory tvořící samotný učební materiál.
Do Úložiště jsou přijímány pouze materiály v běžně používaných formátech, ke kterým existují volně stažitelné prohlížeče.
 
 Název souboruPopisTyp souboruVelikost
stáhnoutNáhledPriprava_pokrmu_z_te­leciho_masa.odpPrezentaceOpenDocument prezentace OpenDocument prezentace83,81 kB
stáhnoutNáhledPriprava_pokrmu_z_te­leciho_masa.pptPrezentacePrezentace Microsoft Powerpoint Prezentace Microsoft Powerpoint588,29 kB

Přidat komentář

Vkládat komentáře může pouze registrovaný uživatel.