Statistika

Materiál byl publikován 06. 03. 2014 a od té doby byl 1192× zobrazen.

Další materiály
Doporučit materiál

Jak citovat

POSPÍŠILOVÁ, Eva. Příprava pokrmů z mletého masa. Metodický portál : Digitální učební materiály [online]. 06. 03. 2014, [cit. 2020-04-02]. Dostupný z WWW: <https://dum.rvp.cz/materialy/priprava-pokrmu-z-mleteho-masa.html>. ISSN 1802-4785.

Licence

Creative Commons License

Všechny Digitální učební materiály jsou publikovány pod licencí Creative Commons.

Identifikátor materiálu 54677
Anotace

Prezentace s výkladem základních pojmů – příprava pokrmů z mletého masa a vybrané technologické postupy.

Autor

Eva Pospíšilová (Autor)

Jazyk Čeština
Očekávaný výstup

65–51-H/01 Kuchař – číšníkdalší materiály k tomuto očekávanému výstupu »

Speciální vzdělávací potřeby - žádné -
Klíčová slova

mletí, vepřenky, čevapčiči, paprikový lusk, klopsy, maso, pokrm, příprava

Druh učebního materiálu Prezentace
Druh interaktivity Výklad
Cílová skupina Žák
Stupeň a typ vzdělávání odborné vzdělávání
Typická věková skupina 16 - 19 let
Celková velikost 687,04 kB
V případě pochybností o aktuálnosti či funkčnosti příspěvku využijte tlačítko „nahlásit příspěvek“.
Nahlásit příspěvek
 

Soubory materiálu

V tomto seznamu se zobrazují soubory tvořící samotný učební materiál.
Do Úložiště jsou přijímány pouze materiály v běžně používaných formátech, ke kterým existují volně stažitelné prohlížeče.
 
 Název souboruPopisTyp souboruVelikost
stáhnoutNáhledPriprava_pokrmu_z_mle­teho_masa.odpPrezentaceOpenDocument prezentace OpenDocument prezentace70,08 kB
stáhnoutNáhledPriprava_pokrmu_z_mle­teho_masa.pptPrezentacePrezentace Microsoft Powerpoint Prezentace Microsoft Powerpoint616,96 kB

Přidat komentář

Vkládat komentáře může pouze registrovaný uživatel.