Metodický portál RVP.CZ prochází změnami. Více informací zde.
logo RVP.CZ
Přihlásit se


Příprava pokrmů na objednávku z jatečného masa – vepřové maso

Statistika

Materiál byl publikován 18. 05. 2021 a od té doby byl 406× zobrazen.

Další materiály
Hodnocení materiálu

Hodnocení materiálu

Hodnocení týmu rvp.cz
Naše hodnocení – 3/5
Hodnocení uživatelů
Materiál zatím nebyl hodnocen.
Hodnotit materiály mohou pouze registrovaní uživatelé.
 
Doporučit materiál

Jak citovat

MAREK, Jan. Příprava pokrmů na objednávku z jatečného masa – vepřové maso. Metodický portál : Digitální učební materiály [online]. 18. 05. 2021, [cit. 2021-09-18]. Dostupný z WWW: <https://dum.rvp.cz/materialy/priprava-pokrmu-na-objednavku-z-jatecneho-masa-veprove-maso.html>. ISSN 1802-4785.

Licence

Příspěvek je publikován pod licencí Creative Commons BY-NC-SA.

Identifikátor materiálu 61172
Anotace

Prezentace je určena pro žáky třetího ročníku učebního oboru kuchař a studijního oboru gastronomie, hotelnictví. Studijní materiál je využíván v předmětu technologie. Žáci se seznámí s rozdělením vepřového masa, vhodnými částmi na minutky, příklady pokrmů. Pomůcka vznikla v rámci projektu Modernizace odborného vzdělávání (MOV).

Autor

Jan Marek (Autor), Mgr. Zdeňka Predajňová (Autor)

Jazyk Čeština
Očekávaný výstup

65–51-H/01 Kuchař – číšníkdalší materiály k tomuto očekávanému výstupu »

Průřezová témata
Speciální vzdělávací potřeby - žádné -
Klíčová slova

minutka, vepřové maso, kýta, vepřová panenka, kotlet, krkovička, pokrm, vepřový t-bone steak, tomahawkMOV

Druh učebního materiálu Prezentace
Druh interaktivity Výklad
Cílová skupina Žák
Stupeň a typ vzdělávání odborné vzdělávání
Typická věková skupina 16 - 19 let
Celková velikost 5,88 MB
V případě pochybností o aktuálnosti či funkčnosti příspěvku využijte tlačítko „Napište nám“.
Napište nám
 

Soubory materiálu

V tomto seznamu se zobrazují soubory tvořící samotný učební materiál.
Do Úložiště jsou přijímány pouze materiály v běžně používaných formátech, ke kterým existují volně stažitelné prohlížeče.
 
 Název souboruPopisTyp souboruVelikost
stáhnoutNáhledPriprava_pokrmu_na_ob­jednavku_z_ja­tecneho_masa-veprove_maso.pdfPrezentaceDokument ve formátu PDF Dokument ve formátu PDF2,87 MB
stáhnoutNáhledPriprava_pokrmu_na_ob­jednavku_z_ja­tecneho_masa-veprove_maso.pptxPrezentacePrezentace Microsoft PowerPoint Prezentace Microsoft PowerPoint3,01 MB

Přidat komentář

Vkládat komentáře může pouze registrovaný uživatel.