Metodický portál RVP.CZ prochází změnami. Více informací zde.
logo RVP.CZ
Přihlásit se


Příprava pokrmů na objednávku z jatečného masa – hovězí maso – steaky

Statistika

Materiál byl publikován 20. 05. 2021 a od té doby byl 266× zobrazen.

Další materiály
Hodnocení materiálu

Hodnocení materiálu

Hodnocení týmu rvp.cz
Naše hodnocení – 3/5
Hodnocení uživatelů
 
Průměrné hodnocení: 5,
počet hodnocení: 1.
Hodnotit materiály mohou pouze registrovaní uživatelé.
Statistika hodnocení
hodnocení: 5 1 uživatel hodnocení: 4 zatím nikdo hodnocení: 3 zatím nikdo hodnocení: 2 zatím nikdo hodnocení: 1 zatím nikdo
 
Doporučit materiál

Jak citovat

MAREK, Jan. Příprava pokrmů na objednávku z jatečného masa – hovězí maso – steaky. Metodický portál : Digitální učební materiály [online]. 20. 05. 2021, [cit. 2021-06-25]. Dostupný z WWW: <https://dum.rvp.cz/materialy/priprava-pokrmu-na-objednavku-z-jatecneho-masa-hovezi-maso-steaky.html>. ISSN 1802-4785.

Licence

Příspěvek je publikován pod licencí Creative Commons BY-NC-SA.

Identifikátor materiálu 25054
Anotace

Prezentace je určena pro žáky třetího ročníku učebního oboru kuchař a studijního oboru gastronomie. Studijní materiál je využíván v předmětu technologie. Žáci se seznámí se stupni propečení, jednotlivými druhy steaků a jejich přípravou. Pomůcka vznikla v rámci projektu Modernizace odborného vzdělávání (MOV).

Autor

Jan Marek (Autor), Mgr. Zdeňka Predajňová (Autor)

Jazyk Čeština
Očekávaný výstup

65–51-H/01 Kuchař – číšníkdalší materiály k tomuto očekávanému výstupu »

Průřezová témata Člověk a svět práce
Speciální vzdělávací potřeby - žádné -
Klíčová slova

steak, stupeň propečení, rib eye, t-bone, fillet, příklad, pokrmMOV

Druh učebního materiálu Prezentace
Druh interaktivity Výklad
Cílová skupina Žák
Stupeň a typ vzdělávání odborné vzdělávání
Typická věková skupina 16 - 19 let
Celková velikost 12,29 MB
V případě pochybností o aktuálnosti či funkčnosti příspěvku využijte tlačítko „Napište nám“.
Napište nám
 

Soubory materiálu

V tomto seznamu se zobrazují soubory tvořící samotný učební materiál.
Do Úložiště jsou přijímány pouze materiály v běžně používaných formátech, ke kterým existují volně stažitelné prohlížeče.
 
 Název souboruPopisTyp souboruVelikost
stáhnoutNáhledPriprava_pokrmu_na_ob­jednavku_z_ja­tecneho_masa-hovezi_maso_s.pdfPrezentaceDokument ve formátu PDF Dokument ve formátu PDF4,59 MB
stáhnoutNáhledPriprava_pokrmu_na_ob­jednavku_z_ja­tecneho_masa-hovezi_maso_s.pptxPrezentacePrezentace Microsoft PowerPoint Prezentace Microsoft PowerPoint7,70 MB

Přidat komentář

Vkládat komentáře může pouze registrovaný uživatel.