Postup podávání pokrmů a nápojů dle menu

Statistika

Materiál byl publikován 11. 11. 2013 a od té doby byl 2025× zobrazen.

Další materiály
Hodnocení materiálu

Hodnocení materiálu

Hodnocení týmu rvp.cz
Naše hodnocení – 3/5
Hodnocení uživatelů
Materiál zatím nebyl hodnocen.
Hodnotit materiály mohou pouze registrovaní uživatelé.
 
Doporučit materiál

Jak citovat

KRATINA, Tomáš. Postup podávání pokrmů a nápojů dle menu. Metodický portál : Digitální učební materiály [online]. 11. 11. 2013, [cit. 2019-10-17]. Dostupný z WWW: <https://dum.rvp.cz/materialy/postup-podavani-pokrmu-a-napoju-dle-menu.html>. ISSN 1802-4785.

Licence

Creative Commons License

Všechny Digitální učební materiály jsou publikovány pod licencí Creative Commons.

Identifikátor materiálu 11268
Anotace

Postup podávání pokrmů a nápojů dle menu je náplní výukových materiálů pro gastronomické obory při přípravě slavnostních tabulí a obsluhy při hostinách.

Autor

Bc. Tomáš Kratina (Autor)

Jazyk Čeština
Očekávaný výstup

65–41-L/01 Gastronomiedalší materiály k tomuto očekávanému výstupu »

Speciální vzdělávací potřeby - žádné -
Klíčová slova

postup, podávání, nápoj, pokrm, tabulemenu

Druh učebního materiálu Prezentace
Druh interaktivity Kombinované
Cílová skupina Žák
Stupeň a typ vzdělávání odborné vzdělávání
Typická věková skupina 16 - 19 let
Celková velikost 2,40 MB
 

Soubory materiálu

V tomto seznamu se zobrazují soubory tvořící samotný učební materiál.
Do Úložiště jsou přijímány pouze materiály v běžně používaných formátech, ke kterým existují volně stažitelné prohlížeče.
 
 Název souboruPopisTyp souboruVelikost
stáhnoutNáhledVY32_INOVACE_Stol­niceni5.odpPrezentaceOpenDocument prezentace OpenDocument prezentace1,15 MB
stáhnoutNáhledVY32_INOVACE_Stol­niceni5.pptPrezentacePrezentace Microsoft Powerpoint Prezentace Microsoft Powerpoint1,24 MB

Přidat komentář

Vkládat komentáře může pouze registrovaný uživatel.