Domů > Materiály do výuky > odborné vzdělávání > Postup podávání pokrmů a nápojů dle menu
Materiál do výuky

Postup podávání pokrmů a nápojů dle menu

11. 11. 2013 odborné vzdělávání
Autor
Bc. Tomáš Kratina
Věková skupina
16—19 let
Speciální vzdělávací potřeby
- žádné -

Anotace

Postup podávání pokrmů a nápojů dle menu je náplní výukových materiálů pro gastronomické obory při přípravě slavnostních tabulí a obsluhy při hostinách.
Soubory materiálu
Typ
 
Název
 
Prezentace
1.19 MB
Prezentace
VY_32_INOVACE_Stolniceni_5.ppt
Prezentace
1.1 MB
Prezentace
VY_32_INOVACE_Stolniceni_5.odp

Licence

Všechny materiály jsou publikovány pod licencí Creative Commons BY-NC-SA.

Obsahuje
1x
Prezentace
1x
Prezentace

Hodnocení od uživatelů

Materiál nebyl prozatím komentován.

Váš komentář

Pro vložení komentáře je nutné se nejprve přihlásit.

Druh učebního materiálu:

Prezentace

Druh interaktivity:

Kombinované

Cílová skupina:

Žák

Týká se jazyka:

Čeština