Domů > Materiály do výuky > odborné vzdělávání > Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny od R do Ř – pracovní listy
Materiál do výuky

Nutriční hodnoty ovoce a zeleniny od R do Ř – pracovní listy

25. 6. 2012 odborné vzdělávání
Autor
Tomasz Nogol
Věková skupina
16—19 let
Speciální vzdělávací potřeby
- žádné -

Anotace

Materiál obsahuje pracovní listy, které se týkají ovoce a zeleniny začínající na písmena R, Ř. Žáci budou zjišťovat nutriční hodnoty a vyhodnocovat zjištěná data a dále budou pracovat s mapou a zakreslovat původ ovoce a zeleniny. Pracovní listy navazují na prezentaci, ale je možné je využít i samostatně.
Soubory materiálu
Typ
 
Název
 
Pracovní list
45 kB
Dokument
Nutriční hodnoty.doc
Pracovní list
33 kB
Dokument
Otázky a úkoly.doc
Pracovní list
81 kB
Dokument
Práce s mapou.doc
Pracovní list
17.45 kB
Dokument
Nutriční hodnoty.odt
Pracovní list
16.02 kB
Dokument
Otázky a úkoly.odt
Pracovní list
78.49 kB
Dokument
Práce s mapou.odt

Licence

Všechny materiály jsou publikovány pod licencí Creative Commons BY-NC-SA.

Obsahuje
3x
Dokument
3x
Dokument

Hodnocení od uživatelů

Materiál nebyl prozatím komentován.

Váš komentář

Pro vložení komentáře je nutné se nejprve přihlásit.

Druh učebního materiálu:

Pracovní list

Druh interaktivity:

Aktivita

Cílová skupina:

Žák

Týká se jazyka:

Čeština