Statistika

Materiál byl publikován 18. 03. 2013 a od té doby byl 1361× zobrazen.

Další materiály
Hodnocení materiálu

Hodnocení materiálu

Hodnocení týmu rvp.cz
Naše hodnocení – 2/5
Hodnocení uživatelů
Materiál zatím nebyl hodnocen.
Hodnotit materiály mohou pouze registrovaní uživatelé.
 
Doporučit materiál

Jak citovat

JAVOŘÍKOVÁ, Alice. Food – basic types. Metodický portál : Digitální učební materiály [online]. 18. 03. 2013, [cit. 2020-02-26]. Dostupný z WWW: <https://dum.rvp.cz/materialy/food-basic-types.html>. ISSN 1802-4785.

Licence

Creative Commons License

Všechny Digitální učební materiály jsou publikovány pod licencí Creative Commons.

Identifikátor materiálu 12802
Anotace

Pracovní sešit pro obor kuchař-číšník slouží k procvičení tematické oblasti základních druhů potravin.

Autor

Ing. Alice Javoříková (Autor)

Jazyk Angličtina
Očekávaný výstup

Cizí jazykdalší materiály k tomuto očekávanému výstupu »

Speciální vzdělávací potřeby - žádné -
Klíčová slova

fruit, vegetable, meat, diary, product, sea, foodfish

Druh učebního materiálu Pracovní list
Druh interaktivity Aktivita
Cílová skupina Žák
Stupeň a typ vzdělávání odborné vzdělávání
Typická věková skupina 16 - 19 let
Celková velikost 242,11 kB
 

Soubory materiálu

V tomto seznamu se zobrazují soubory tvořící samotný učební materiál.
Do Úložiště jsou přijímány pouze materiály v běžně používaných formátech, ke kterým existují volně stažitelné prohlížeče.
 
 Název souboruPopisTyp souboruVelikost
stáhnoutNáhledVY32_INOVACE_AJ_S.docPracovní listDokument Microsoft Word Dokument Microsoft Word130,56 kB
stáhnoutNáhledVY32_INOVACE_AJ_S.odtPracovní listOpenDocument textový dokument OpenDocument textový dokument111,55 kB

Přidat komentář

Vkládat komentáře může pouze registrovaný uživatel.