Domů > Materiály do výuky > odborné vzdělávání > Fazolové lusky nakyselo
Materiál do výuky

Fazolové lusky nakyselo

26. 7. 2022 odborné vzdělávání
Autor
PaedDr. Jan Marek
Spoluautor
Lubomír Javůrek
Věková skupina
16—19 let
Speciální vzdělávací potřeby
- žádné -

Anotace

Pomůcka je určena pro výuku oboru kuchař, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie, v rámci tematického celku bezmasé pokrmy, výrobky na téma zadělávaná zelenina. Video zachycuje recepturu, suroviny a postup přípravy zadělávaných fazolových lusků. Pomůcka se používá při výkladu jako výuková podpora zejména při distanční výuce. Jejím autorem je Lubomír Javůrek.
Soubory materiálu
Typ
 
Název
 
Fazolové lusky nakyselo
67.96 MB
Ostatní
Fazolové-lusky-na-kyselo-_-na-smetaně..mp4

Licence

Všechny materiály jsou publikovány pod licencí Creative Commons BY-NC-SA.

Obsahuje
1x
Ostatní

Hodnocení od uživatelů

Materiál nebyl prozatím komentován.

Váš komentář

Pro vložení komentáře je nutné se nejprve přihlásit.

Druh učebního materiálu:

Prezentace

Druh interaktivity:

Výklad

Cílová skupina:

Žák

Týká se jazyka:

Čeština