Statistika

Materiál byl publikován 13. 03. 2013 a od té doby byl 941× zobrazen.

Další materiály
Doporučit materiál

Jak citovat

JAVOŘÍKOVÁ, Alice. Czech cuisine. Metodický portál : Digitální učební materiály [online]. 13. 03. 2013, [cit. 2020-04-10]. Dostupný z WWW: <https://dum.rvp.cz/materialy/czech-cuisine.html>. ISSN 1802-4785.

Licence

Creative Commons License

Všechny Digitální učební materiály jsou publikovány pod licencí Creative Commons.

Identifikátor materiálu 54226
Anotace

Pracovní list pro učební obor kuchař-číšník sloužící k procvičení tematické oblasti české kuchyně.

Autor

Ing. Alice Javoříková (Autor)

Jazyk Angličtina
Očekávaný výstup

Cizí jazykdalší materiály k tomuto očekávanému výstupu »

Speciální vzdělávací potřeby - žádné -
Klíčová slova

czech cuisine, dumplings

Druh učebního materiálu Pracovní list
Druh interaktivity Aktivita
Cílová skupina Žák
Stupeň a typ vzdělávání odborné vzdělávání
Typická věková skupina 16 - 19 let
Celková velikost 81,00 kB
V případě pochybností o aktuálnosti či funkčnosti příspěvku využijte tlačítko „nahlásit příspěvek“.
Nahlásit příspěvek
 

Soubory materiálu

V tomto seznamu se zobrazují soubory tvořící samotný učební materiál.
Do Úložiště jsou přijímány pouze materiály v běžně používaných formátech, ke kterým existují volně stažitelné prohlížeče.
 
 Název souboruPopisTyp souboruVelikost
stáhnoutNáhledVY32_INOVACE_AJ_S.docPracovní listDokument Microsoft Word Dokument Microsoft Word54,27 kB
stáhnoutNáhledVY32_INOVACE_AJ_S.odtPracovní listOpenDocument textový dokument OpenDocument textový dokument26,73 kB

Přidat komentář

Vkládat komentáře může pouze registrovaný uživatel.