Domů > Materiály do výuky > odborné vzdělávání > Aditiva v potravinách
Materiál do výuky

Aditiva v potravinách

27. 2. 2014 odborné vzdělávání
Autor
Ing Lydie Klementová
Věková skupina
16—19 let
Speciální vzdělávací potřeby
- žádné -

Anotace

Materiál je určen pro žáky učebního oboru kuchař-číšník. Žák se seznámí s tím, co jsou to aditiva, která se nachází v potravinách. Jak se dělí, jaké výhody jejich užívání má, ale i jaká rizika přináší. Seznámí se s nejznámějšími aditivy a s jejich specifickými vlastnostmi, jako např. upravení aroma ad.
Soubory materiálu
Typ
 
Název
 
Prezentace
318 kB
Prezentace
Slozeni_potravin_XIX_-_Aditiva_v_potravinach.ppt
Prezentace
55.29 kB
Prezentace
Slozeni_potravin_XIX_-_Aditiva_v_potravinach.odp

Licence

Všechny materiály jsou publikovány pod licencí Creative Commons BY-NC-SA.

Obsahuje
1x
Prezentace
1x
Prezentace

Hodnocení od uživatelů

Materiál nebyl prozatím komentován.

Váš komentář

Pro vložení komentáře je nutné se nejprve přihlásit.

Druh učebního materiálu:

Prezentace

Druh interaktivity:

Výklad

Cílová skupina:

Žák

Týká se jazyka:

Čeština