Materiály do výuky

Hledání dle struktury RVP
 
Smazat filtr
Materiály (8)
Zobrazení:
Zobrazeno 8 z 8 položek
odborné vzdělávání
14. 9. 2022 1x 1281x
Latte art
Pomůcka je určena pro obory kuchař-číšník, gastronomie, hotelnictví …
odborné vzdělávání
27. 2. 2014 0x 2220x
Aditiva v potravinách
Materiál je určen pro žáky učebního oboru kuchař-číšník. Žák se seznámí s tím, co jsou to aditiva, která se nachází v…
odborné vzdělávání
30. 9. 2013 0x 2054x
Mléko – Tavené, kyselé sýry
Prezentace je určena pro žáky učebního oboru kuchař-číšník. Je využívána v předmětu Potraviny a výživa. Pomáhá žákům…
odborné vzdělávání
19. 8. 2013 0x 2887x
Trávicí ústrojí
Prezentace je určena pro žáky oboru kuchař-číšník. Je využívána v předmětu Potraviny a výživa. Slouží jako úvod k…
odborné vzdělávání
8. 7. 2013 0x 1756x
Maso – uzeniny
Prezentace je určena pro žáky učebního oboru kuchař-číšník. Je využívána v předmětu Potraviny a výživa. Pomáhá žákům se…
odborné vzdělávání
16. 5. 2013 0x 2154x
Maso – telecí
Prezentace je určena pro žáky učebního oboru kuchař- číšník. Je využívána v předmětu potraviny a výživa. Umožňuje žákům…
odborné vzdělávání
15. 5. 2013 0x 3243x
Maso – vepřové
Prezentace je určena pro žáky učebního oboru kuchař-číšník. Je využívána v předmětu potraviny a výživa. Pomáhá žákům se…
odborné vzdělávání
9. 5. 2013 0x 3315x
Maso – hovězí
Prezentace je určena pro žáky učebního oboru kuchař-číšník. Je využívána v předmětu Potraviny a výživa. Umožňuje žákům…
Zobrazeno 8 z 8 položek