Materiály do výuky odborné vzdělávání Zbožíznalství – Cukr
Materiál do výuky

Zbožíznalství – Cukr

3. 7. 2013 odborné vzdělávání
Autor
Petr Honzátko
Spoluautor
Dana Vinterová
Věková skupina
16—19 let
Speciální vzdělávací potřeby
- žádné -

Anotace

Tato prezentace je určena pro žáky učebních oborů obchodník, prodavač, prodavačské práce. Je vhodné ji využít do předmětu „Zbožíznalství“. Pomáhá žákům orientovat se v sortimentu zboží, ovládat problematiku užitných vlastností, jakosti, hodnocení zboží, skladování a ošetřování.
Soubory materiálu
Typ
 
Název
 
Prezentace
882 kB
Prezentace
Zboziznalstvi_-_Cukr.ppt
Prezentace
549.23 kB
Prezentace
Zboziznalstvi_-_Cukr.odp
Obsahuje
1x
Prezentace
1x
Prezentace

Hodnocení uživatelů

Magda Šimková
5. 9. 2013, 19:10
Amygdalin beta-glukosidáza, jeden z enzymů, který se vyskytuje v lidských střevech a řadě běžných jídel, z amygdalinu neuvolňuje samostatně kyanid, proto nemůže vést k potenciálně smrtelnému otrávení, pokud se nepřekročí dávky amygdalinu. Nepatří mezi "éčka".

Váš komentář

Pro vložení komentáře je nutné se nejprve přihlásit.

Druh interaktivity:

kombinované

Cílová skupina:

žák

Věková skupina:

16—19

Týká se jazyka:

čeština