Materiály do výuky odborné vzdělávání Základní tepelné úpravy
Materiál do výuky

Základní tepelné úpravy

1. 10. 2013 odborné vzdělávání
Autor
Eva Pospíšilová
Věková skupina
16—19 let
Speciální vzdělávací potřeby
- žádné -

Anotace

Prezentace s výkladem základních pojmů – základní tepelné úpravy pokrmů, jejich druhy a postupy.
Soubory materiálu
Typ
 
Název
 
Prezentace
389.5 kB
Prezentace
Základní tepelné úpravy.ppt
Prezentace
55.04 kB
Prezentace
Zakladni_tepelne_upravy.odp
Obsahuje
1x
Prezentace
1x
Prezentace

Hodnocení uživatelů

Materiál nebyl prozatím komentován.

Váš komentář

Pro vložení komentáře je nutné se nejprve přihlásit.

Druh interaktivity:

výklad

Cílová skupina:

žák

Věková skupina:

16—19

Týká se jazyka:

čeština