Materiál do výuky

Stravovací služby II

29. 5. 2013 odborné vzdělávání
Autor
Mgr. Zuzana Pauserová
Věková skupina
16—19 let
Speciální vzdělávací potřeby
- žádné -

Anotace

Výklad formou prezentace pracující s pojmy formy rychlého stravování, stolování, světová a národní gastronomie.
Soubory materiálu
Typ
 
Název
 
Prezentace
482.5 kB
Prezentace
Svetova_a_narodni_gastronomie.ppt
Prezentace
27.99 kB
Prezentace
Svetova_a_narodni_gastronomie.odp
Prezentace
488.5 kB
Prezentace
Formy_rychleho_stravovani.ppt
Prezentace
28.92 kB
Prezentace
Formy_rychleho_stravovani.odp
Prezentace
496.5 kB
Prezentace
Stolovani.ppt
Prezentace
34.14 kB
Prezentace
Stolovani.odp
Pracovní list
50.5 kB
Dokument
Test_-_Stravovaci_sluzby_II.doc
Pracovní list
26.49 kB
Dokument
Test_-_Stravovaci_sluzby_II.odt
Obsahuje
3x
Prezentace
3x
Prezentace
1x
Dokument
1x
Dokument

Hodnocení uživatelů

Materiál nebyl prozatím komentován.

Váš komentář

Pro vložení komentáře je nutné se nejprve přihlásit.

Druh interaktivity:

kombinované

Cílová skupina:

žák

Věková skupina:

16—19

Týká se jazyka:

čeština