Materiály do výuky odborné vzdělávání Příprava pokrmů z hovězího masa
Materiál do výuky

Příprava pokrmů z hovězího masa

22. 1. 2014 odborné vzdělávání
Autor
Eva Pospíšilová
Věková skupina
16—19 let
Speciální vzdělávací potřeby
- žádné -

Anotace

Prezentace s výkladem základních pojmů – příprava pokrmů z hovězího masa. Vybrané technologické postupy pokrmů z hovězího masa.
Soubory materiálu
Typ
 
Název
 
Prezentace
601 kB
Prezentace
Příprava pokrmů z hovězího masa.ppt
Prezentace
48.02 kB
Prezentace
Priprava_pokrmu_z_hoveziho_masa.odp
Obsahuje
1x
Prezentace
1x
Prezentace

Hodnocení uživatelů

Materiál nebyl prozatím komentován.

Váš komentář

Pro vložení komentáře je nutné se nejprve přihlásit.

Druh interaktivity:

výklad

Cílová skupina:

žák

Věková skupina:

16—19

Týká se jazyka:

čeština