Materiál do výuky

Food – basic types

18. 3. 2013 odborné vzdělávání
Autor
Ing. Alice Javoříková
Věková skupina
16—19 let
Speciální vzdělávací potřeby
- žádné -

Anotace

Pracovní sešit pro obor kuchař-číšník slouží k procvičení tematické oblasti základních druhů potravin.
Soubory materiálu
Typ
 
Název
 
Pracovní list
108.93 kB
Dokument
VY_32_INOVACE_AJ_S_8.odt
Pracovní list
127.5 kB
Dokument
VY_32_INOVACE_AJ_S_8.doc
Obsahuje
1x
Dokument
1x
Dokument

Hodnocení uživatelů

Materiál nebyl prozatím komentován.

Váš komentář

Pro vložení komentáře je nutné se nejprve přihlásit.

Druh interaktivity:

aktivita

Cílová skupina:

žák

Věková skupina:

16—19

Týká se jazyka:

angličtina