Materiály do výuky

Hledání dle struktury RVP
 
Smazat filtr
Materiály (13)
Zobrazení:
Zobrazeno 12 z 13 položek
odborné vzdělávání
1. 8. 2023 0x 561x
Hovězí maso – přední maso
Prezentace je určena pro žáky druhého a třetího ročníku učebního oboru kuchař a studijního oboru gastronomie. Studijní…
odborné vzdělávání
16. 7. 2023 0x 564x
Hovězí maso – steaky
Prezentace je určena pro žáky druhého a třetího ročníku učebního oboru kuchař a studijního oboru gastronomie. Studijní…
odborné vzdělávání
26. 6. 2023 0x 410x
Hovězí maso – zadní maso
Prezentace je určena pro žáky druhého a třetího ročníku učebního oboru kuchař a studijního oboru gastronomie. Studijní…
odborné vzdělávání
13. 3. 2023 0x 467x
Bramborový guláš
Pomůcka je určena pro výuku oboru kuchař, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie. Video zachycuje recepturu,…
odborné vzdělávání
8. 4. 2014 0x 1820x
Obsluha v letadlech
Práce obsluhujících na palubách letadel.
odborné vzdělávání
3. 3. 2014 0x 2728x
Zakládání inventáře na slavnostní tabuli
Prezentace z oblasti gastronomie, žáci se seznamují se zakládáním inventáře na slavnostní tabuli, pravidly pro správné…
odborné vzdělávání
3. 3. 2014 0x 2429x
Obsluha na lodích
Obsluha na lodích. Obsluha v dopravních prostředcích, práce na lodích, vnitrostátních a mezinárodních lodích.
odborné vzdělávání
11. 2. 2014 0x 1381x
Obsluha v autokaru a rotelu
Prezentace z oblasti gastronomie, žáci se seznamují s obsluhou v dopravních prostředcích - v autokaru a rotelu.
odborné vzdělávání
11. 2. 2014 0x 2570x
Práce po skončení slavnostní hostiny
Prezentace z oblasti gastronomie, žáci se seznamují s postupy a pravidly prací po ukončení slavnostní hostiny.
odborné vzdělávání
11. 2. 2014 0x 1941x
Příprava místnosti a slavnostní tabule
Pravidla pro přípravu slavnostní tabule, základní požadavky pro úspěšnou přípravu tabulí.
odborné vzdělávání
5. 2. 2014 0x 1566x
Dokumentace ke slavnostním hostinám
Prezentace z oblasti gastronomie, žáci se seznamují se zvládnutím přípravy nutné dokumentace ke slavnostním hostinám.
odborné vzdělávání
4. 2. 2014 0x 2799x
Příprava menu
Prezentace z oblasti gastronomie, žáci se seznamují se zvládnutím sestavy menu ke slavnostním hostinám.
Zobrazeno 12 z 13 položek