NPI
Vedeme školu
Metodický portál RVP.CZ
Zapojme všechny
Digitalizace vzdělávání
Revize RVP
EduRevue
MojeEdu
Materiály do výuky
Odborné články
Webináře
Další
Katalog EMA
Spomocník
Digifolio
Blogy
Profil Škola21
Profil Učitel21
Evaluační nástroje
Gramotnosti pro život
Přihlásit
Staňte se součástí
Přihlásit se do portálu
Zapomněli jste heslo?
Nebo přes
Nemáte svůj účet?
Nebojte se
registrovat
Materiály do výuky
Odborné články
Webináře
Další
Spomocník
Blogy
Digifolio
Pro výuku
Odborné články
Materiály do výuky
Webináře
Katalog EMA
Spomocník
Gramotnosti pro život
Komunita
Blogy
Digifolio
Evaluace
Profil Škola21
Profil Učitel21
Evaluační nástroje
Archiv
Wiki
Diskuze
E-learning
AudioVideo
Burza
Obrázky
Galerie
Pospolu
Pohyb a výživa
Hodina pohybu navíc
Evropské jazykové portfolio
Materiály do výuky
Materiály do výuky
Vyhledat
Hledání dle struktury RVP
Verze RVP:
Všechny
RVP (do 2024)
RVP revidované (od 2025)
Speciální vzdělávací potřeby
- žádné -
- žádné -
tělesné postižení
zrakové postižení
sluchové postižení - v komunikaci preferují český jazyk
sluchové postižení - v komunikaci preferují český znakový jazyk
vady řeči
mentální postižení—lehké
mentální postižení—střední
mentální postižení—těžké
MP a další postižení
kombinace postižení tělesných, smyslových a vad řeči
autisté/děti s autistickými rysy + další postižení
autismus
dyslexie
dysortografie
dysgrafie
dyskalkulie
poruchy pozornosti a vnímání
z odlišného sociokulturního prostředí
z cizojazyčného prostředí
Filtrovat
Smazat filtr
Všechny filtry
Materiály
(10897)
Řadit dle:
Data publikace
Názvu materiálu
Hodnocení
Zobrazení
Seřadit:
Sestupně
Zobrazení:
Zobrazeno
12
z
10897
položek
Zpět
1
...
17
18
19
20
21
22
...
909
Další
odborné vzdělávání
17. 2. 2023
0x
1058x
Čokoládový fondant
Pomůcka je určena pro výuku oboru kuchař, v rámci předmětu odborný výcvik a technologie, v rámci tematického celku…
odborné vzdělávání
17. 2. 2023
0x
1083x
Vykostění vepřového bůčku a žeber
Pomůcka je určena pro žáky oborů kuchař, gastronomie a řezník. Je využívána v předmětech technologie, potraviny a…
odborné vzdělávání
17. 2. 2023
0x
875x
Objektivy
Pomůcka je určena pro obory fotograf, předmět praktické vyučování, téma objektivy. Jejím autorem je MgA. Veronika…
odborné vzdělávání
17. 2. 2023
0x
656x
Masáž dekoltu
Pomůcka je určena pro obory kosmetické služby, předmět odborný výcvik, kosmetika, téma kosmetická masáž dekoltu. Její…
odborné vzdělávání
17. 2. 2023
0x
1006x
Vykostění vepřové krkovice
Pomůcka slouží žákům oborů kuchař, gastronomie a řezník. Pomůcka je využívána v následujících předmětech: technologie,…
základní vzdělávání
15. 2. 2023
0x
1566x
Úvod do mechaniky 06 – Tlaková síla a tlak
Učební materiál obsahuje prezentaci v PowerPointu. Účelem tohoto učebního materiálu je pomoci učitelům a učitelkám…
základní vzdělávání
13. 2. 2023
0x
854x
Potenciální a kinetická energie
Žáci vypočítají potenciální energii vozíku v určité výšce nakloněné roviny. Poté vozík nechají z této roviny sjet a…
odborné vzdělávání
8. 2. 2023
0x
647x
Vykostění vepřové kýty
Studijní materiál je určen pro žáky oborů kuchař, gastronomie a řezník. Pomůcka je využívána v následujících předmětech…
základní vzdělávání
6. 2. 2023
0x
1380x
Regiony Afriky – srovnání regionů podle vybraných kritérií
Elektronický pracovní list pro vyplnění na PC nebo mobilním zařízení v programu Adobe Acrobat Reader DC. Bezplatný…
základní vzdělávání
30. 1. 2023
1x
971x
Faradayův indukční zákon
Žáci pomocí cívky a magnetu vygenerují elektrické napětí, které změří voltmetrem. Materiál obsahuje metodický list…
základní vzdělávání
25. 1. 2023
0x
1908x
Osová souměrnost s pohybovou aktivitou
Žáci hravou formou tvoří osově souměrné útvary. Jedná se o propedeutiku k pochopení funkce osy souměrnosti. Manipulací…
jazykové vzdělávání
23. 1. 2023
0x
1090x
Chicken tikka masala
Čtvrtá část minisérie o vaření na britských ostrovech se mimo jiné zaměřuje na koření používané k přípravě pokrmu tikka…
Zobrazeno
12
z
10897
položek
Zpět
1
...
17
18
19
20
21
22
...
909
Další
Přejít na hlavní stránku
Vložit materiál
Jak vložit materiál
Ochrana osobních údajů
Národní pedagogický institut České republiky © 2025