Materiály do výuky

Hledání dle struktury RVP
 
Smazat filtr
Materiály (8)
Zobrazení:
Zobrazeno 8 z 8 položek
odborné vzdělávání
16. 7. 2023 0x 408x
Hovězí maso – steaky
Prezentace je určena pro žáky druhého a třetího ročníku učebního oboru kuchař a studijního oboru gastronomie. Studijní…
základní vzdělávání
21. 11. 2019 0x 3304x
Žurnalistika: Reportáž
Prezentace představuje obsah a zásady zpracování reportáže na konkrétní ukázce. Materiál propojuje výuku českého jazyka…
základní vzdělávání
26. 10. 2017 0x 1339x
Zpracování plechu II
Prezentace seznamuje žáka s jednotlivými úkony potřebnými ke zpracování plechu (ohýbání, nýtování, povrchová úprava).…
odborné vzdělávání
1. 10. 2013 0x 2633x
Předběžná příprava surovin
Prezentace s výkladem základních pojmů – předběžná příprava surovin. Příprava potravin rostlinného a živočišného původu…
odborné vzdělávání
12. 8. 2013 0x 1808x
Potraviny rostlinného původu – Čaj
Prezentace je určena pro žáky učebního oboru kuchař-číšník. Je využívána v předmětu Potraviny a výživa. Pomáhá žákům se…
odborné vzdělávání
12. 8. 2013 0x 1981x
Potraviny rostlinného původu – Káva
Prezentace je určena pro žáky učebního oboru kuchař-číšník. Je využívána v předmětu Potraviny a výživa. Pomáhá žákům se…
odborné vzdělávání
21. 5. 2013 0x 2606x
Maso – drůbež
Prezentace je určena pro žáky učebního oboru kuchař-číšník. Je využívána v předmětu potraviny a výživa. Pomáhá žákům se…
základní vzdělávání
23. 3. 2010 3x 7832x
Životopis – opakování
Prezentace seznamuje žáky se způsobem zpracování životopisu. Pracovní list pomáhá teoretické znalosti převést do praxe.
Zobrazeno 8 z 8 položek