Materiály do výuky

Hledání dle struktury RVP
Verze RVP:
Očekávaný výstup
 

Zvolené filtry

Materiály s klíčovým slovem
pokrm
Materiály (49)
Zobrazení:
Zobrazeno 12 z 49 položek
odborné vzdělávání
20. 5. 2021 0x 1784x

Příprava pokrmů na objednávku z jatečného masa – hovězí maso – steaky

Prezentace je určena pro žáky třetího ročníku učebního oboru kuchař a studijního oboru gastronomie. Studijní materiál…
odborné vzdělávání
18. 5. 2021 0x 1743x

Příprava pokrmů na objednávku z jatečného masa – vepřové maso

Prezentace je určena pro žáky třetího ročníku učebního oboru kuchař a studijního oboru gastronomie, hotelnictví.…
odborné vzdělávání
3. 12. 2014 0x 2824x

Vaření (Kochen)

Pracovní list na téma vaření s vazbou na jídla v německy mluvících zemích.
odborné vzdělávání
6. 3. 2014 0x 2805x

Příprava pokrmů z mletého masa

Prezentace s výkladem základních pojmů – příprava pokrmů z mletého masa a vybrané technologické postupy.
odborné vzdělávání
3. 3. 2014 0x 5092x

Česká kuchyně

Prezentace s výkladem základních pojmů české kuchyně – technologické postupy vybraných pokrmů české kuchyně.
odborné vzdělávání
3. 3. 2014 0x 4242x

Studená kuchyně

Prezentace s výkladem základních pojmů – studená kuchyně. Vybrané technologické postupy pokrmů studené kuchyně.
odborné vzdělávání
25. 2. 2014 0x 2158x

Příprava pokrmů z telecího masa

Prezentace s výkladem základních pojmů – příprava pokrmů z telecího masa. Vybrané technologické postupy pokrmů z…
odborné vzdělávání
23. 1. 2014 0x 2475x

Příprava pokrmů z vepřového masa

Prezentace s výkladem základních pojmů – příprava pokrmů z vepřového masa. Vybrané technologické postupy pokrmů z…
odborné vzdělávání
22. 1. 2014 0x 2122x

Příprava pokrmů z hovězího masa

Prezentace s výkladem základních pojmů – příprava pokrmů z hovězího masa. Vybrané technologické postupy pokrmů z…
odborné vzdělávání
11. 11. 2013 0x 3404x

Postup podávání pokrmů a nápojů dle menu

Postup podávání pokrmů a nápojů dle menu je náplní výukových materiálů pro gastronomické obory při přípravě…
základní vzdělávání
1. 12. 2011 0x 8791x

Vaření – úvod

Pracovní list slouží jako úvod a zpestření do hodin vaření. Je vhodné ho doplnit nahrávkou od Jiřího Šlitra Co jsem měl…
základní vzdělávání
14. 7. 2011 4x 29567x

Zdravá výživa pro 6. ročník

Tematický celek Zdravá výživa (předmět Výchova ke zdraví) obsahuje pracovní listy pro žáky 6. ročníku základní školy a…
Zobrazeno 12 z 49 položek