Materiály do výuky

Hledání dle struktury RVP
 
Smazat filtr
Materiály (49)
Zobrazení:
Zobrazeno 12 z 49 položek
odborné vzdělávání
20. 5. 2021 0x 1418x
Příprava pokrmů na objednávku z jatečného masa – hovězí maso – steaky
Prezentace je určena pro žáky třetího ročníku učebního oboru kuchař a studijního oboru gastronomie. Studijní materiál…
odborné vzdělávání
18. 5. 2021 0x 1378x
Příprava pokrmů na objednávku z jatečného masa – vepřové maso
Prezentace je určena pro žáky třetího ročníku učebního oboru kuchař a studijního oboru gastronomie, hotelnictví.…
odborné vzdělávání
3. 12. 2014 0x 2536x
Vaření (Kochen)
Pracovní list na téma vaření s vazbou na jídla v německy mluvících zemích.
odborné vzdělávání
6. 3. 2014 0x 2577x
Příprava pokrmů z mletého masa
Prezentace s výkladem základních pojmů – příprava pokrmů z mletého masa a vybrané technologické postupy.
odborné vzdělávání
3. 3. 2014 0x 4719x
Česká kuchyně
Prezentace s výkladem základních pojmů české kuchyně – technologické postupy vybraných pokrmů české kuchyně.
odborné vzdělávání
3. 3. 2014 0x 3883x
Studená kuchyně
Prezentace s výkladem základních pojmů – studená kuchyně. Vybrané technologické postupy pokrmů studené kuchyně.
odborné vzdělávání
25. 2. 2014 0x 1998x
Příprava pokrmů z telecího masa
Prezentace s výkladem základních pojmů – příprava pokrmů z telecího masa. Vybrané technologické postupy pokrmů z…
odborné vzdělávání
23. 1. 2014 0x 2243x
Příprava pokrmů z vepřového masa
Prezentace s výkladem základních pojmů – příprava pokrmů z vepřového masa. Vybrané technologické postupy pokrmů z…
odborné vzdělávání
22. 1. 2014 0x 1967x
Příprava pokrmů z hovězího masa
Prezentace s výkladem základních pojmů – příprava pokrmů z hovězího masa. Vybrané technologické postupy pokrmů z…
odborné vzdělávání
11. 11. 2013 0x 3123x
Postup podávání pokrmů a nápojů dle menu
Postup podávání pokrmů a nápojů dle menu je náplní výukových materiálů pro gastronomické obory při přípravě…
základní vzdělávání
1. 12. 2011 0x 8271x
Vaření – úvod
Pracovní list slouží jako úvod a zpestření do hodin vaření. Je vhodné ho doplnit nahrávkou od Jiřího Šlitra Co jsem měl…
základní vzdělávání
14. 7. 2011 4x 28705x
Zdravá výživa pro 6. ročník
Tematický celek Zdravá výživa (předmět Výchova ke zdraví) obsahuje pracovní listy pro žáky 6. ročníku základní školy a…
Zobrazeno 12 z 49 položek