Materiál do výuky

Česká kuchyně

3. 3. 2014 odborné vzdělávání
Autor
Eva Pospíšilová
Věková skupina
16—19 let
Speciální vzdělávací potřeby
- žádné -

Anotace

Prezentace s výkladem základních pojmů české kuchyně – technologické postupy vybraných pokrmů české kuchyně.
Soubory materiálu
Typ
 
Název
 
Prezentace
560 kB
Prezentace
Ceska_kuchyne.ppt
Prezentace
81.04 kB
Prezentace
Ceska_kuchyne.odp
Obsahuje
1x
Prezentace
1x
Prezentace

Hodnocení uživatelů

Materiál nebyl prozatím komentován.

Váš komentář

Pro vložení komentáře je nutné se nejprve přihlásit.

Druh interaktivity:

výklad

Cílová skupina:

žák

Věková skupina:

16—19

Týká se jazyka:

čeština